Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (ΜΗ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ)










«Και η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της», τόνισε η καγκελάριος της Γερμανίας μιλώντας σε συνάντηση του κόμματός της με θέμα την ψηφιοποίηση, για να συμπληρώσει: «Όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ πρέπει να συμμετάσχουν στην υποδοχή προσφύγων. Αυτό δεν είναι ευθύνη μόνο της Γερμανίας, αλλά όλων των κρατών-μελών. Σε αυτή την αποστολή ανήκει και η προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ- και η προστασία (της περιοχής) μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Αυτή σήμερα δεν είναι εξασφαλισμένη».  (ΠΗΓΗ: newsbomb.gr)

Φαίνεται ότι συμπληρώθηκαν οι θέσεις εργασίας για ένα κομμάτι ψωμί στις φάμπρικες της Γερμανίας και δεν χρειάζονται άλλους πρόσφυγες-δούλους και πρέπει να σταματήσει η εισροή. 
Τώρα θυμήθηκαν  ότι υπάρχουν εξωτερικά σύνορα στην Ευρώπη. Όταν οι Τούρκοι τα έχουν κάνει σουρωτήρι τα τελευταία χρόνια δεν έτρεχε τίποτα γιατί έπρεπε να αφοπλιστεί η Ελλάδα λόγω των μνημονίων και να γίνει δραστική περικοπή προσωπικού. Τώρα ζητούν και τα ρέστα. 
Με τους  εδώ υπαλλήλους που τρέμουν στο κουδούνισμα του τηλεφώνου προβλέπω Γενική Επιστράτευση για να διαφυλαχθούν τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης για να μη φέρνουμε σε δύσκολη θέση τις κοινωνίες  των γερμανικών φύλων αλλά και των Μογγόλων (Ουγγαρία).

Αλήθεια το Δουβλίνο 2 μπορεί να καταργηθεί μονομερώς ;
Γιατί οι εδώ γερμανοτσολιάδες άλλα μας έλεγαν.


Δείτε το βίντεο από το σταθμό του Μονάχου:



 Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται για όσους δε τα παίρνουν τα γράμματα, δείτε μια μικρή ιστορία για το σταθμό του Μονάχου με άλλους πρωταγωνιστές αλλά με την ίδια, δυστυχώς για τους Γερμανούς, κατάληξη. Τραγουδά ο Στρατος Διονυσίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου