Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Η Χ.Α. ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ







Πριν από λίγη ώρα ο Ν. Μιχαλολιάκος δήλωσε στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου οτι αναλαμβάνουν ως Χρυσή Αυγή την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πριν 2 χρόνια στο Κερατσίνι. Χωρίς να είμαι νομικός έχω την αίσθηση οτι αυτό ονομάζεται ηθική αυτουργία. Αν ο συλλογισμός μου είναι σωστός τότε αναμένονται σοβαρές εξελίξεις. Εντύπωση πάντως μου προκαλεί το γεγονός οτι αυτή η δήλωση έγινε 3 ημέρες πριν τις εκλογές και μάλιστα χωρίς να γίνει καμιά προσπάθεια από τον Χατζηνικολάου για να την αποσπάσει.

Στην ίδια εκπομπή ο Ν. Χατζηνικολάου, την ώρα που φιλοξενούσε τηλεφωνικά στην εκπομπή του τον γ.γ της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, μετέφερε ένα σχόλιο ακροατή, το οποίο ανέφερε ότι ο  Μιχαλολιάκος, είχε πει παλαιότερα, ότι η Χρυσή Αυγή, είναι ο σπόρος των νικημένων του 1945.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει πει κάτι τέτοιο και προκάλεσε τον Νίκο Χατζηνικολάου, αν υπάρχει, να το κοινοποιήσει. Το βίντεο που επικαλέστηκε ο δημοσιογράφος αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Twitter και αυτή τη στιγμή κάνει το γύρω του διαδικτύου.





η επίμαχη δήλωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου