Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ...





Ζουμε ημέρες Αποκάλυψης.Με αφορμή του ξεπουλήματος της Δημόσιας Επιχείρησης  Ηλεκτρισμού μας αποκαλύφθηκε για άλλη
μια φορά ποιοι είναι αυτοί που «κυβερνούν» και τι σκοπούς έχουν για την χώρα. Αλλά ας αφήσω τον κύριο πρωθυπουργό να μας γνωρίσει ένα εκλεκτό του συνεργάτη, που αυτές τις μέρες υπεραμύνεται του ξεπουλήματος ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.



https://www.youtube.com/watch?v=qn58c6m5ZG0




Για τον κ. Ταμήλο ο λόγος. Αυτός ο κύριος υποστήριξε ότι το ηλ. ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό, και δεν θα πάθουμε τίποτα αν γυρίσουμε πίσω στο παρελθόν ,χρησιμοποιώντας λάμπες πετρελαίου!!!
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο ίδιος κύριος αναφέρει στο βιογραφικό του ότι είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Ε.Μ.Π.!!!
Ερώτηση πρώτη: Πως είναι δυνατόν να είσαι πολιτικός μηχανικός και να μην γνωρίζεις ότι  η μονάδα ισχύος του ηλεκτρικού ρεύματος είναι το WATT (GIGA WATT,στην προκειμένη περίπτωση) και όχι το ….BYTE!!!(GIGA BYTE). Αλλά ας απολαύσουμε τον κ.Ταμήλο να μας αποκαλύπτεται μόνος του..


http://youtu.be/5MT5Lhg9Yx0


Το βιογραφικό του το βρήκα εδώ:


Ερώτηση δεύτερη ,πολύ σημαντική και καθόλου ρητορική.
Όταν μια κυβέρνηση δεν μπορεί να δοιηκήσει μια επιχείρηση(και με αυτό το επιχείρημα την ξεπουλάει :ΟΤΕ,ΟΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΕΡΤ,ΟΣΕ,ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ,ΟΛΠ,ΟΠΑΠ) πως έχει το θράσος να ζητά και να επιμένει να κυβερνά μια χώρα;





2 σχόλια:

  1. Τα κεριά ταιριάζουν με την μαγεία που θα εξασκούμε για να γιατρευόμαστε από τις αρρώστιες αφού ούτε η υγεία είναι πλέον κοινωνικό αγαθό. Άντε και σύντομα νερό από την στέρνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ταμήλος ξαναχτυπά: Να τον χαίρονται αυτοί που ψηφίζουν τους Ταμήλους!!
    Τί φταίνε οι υπόλοιποι Έλληνες . Οόουστ γαϊδούρια παράσιτα του πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή