Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ κ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ













 Σήμερα ξεκινώ κάτι διαφορετικό στο ιστολόγιο. Λέγεται «Φτιάξε μου τη μέρα». Θα είναι μια ανάρτηση  σχεδόν καθημερινή , γιατί βαριέμαι κάποιες φορές, που θα αναφέρεται σε σχόλια , κείμενα, φωτογραφίες και ότι άλλο έχει δημοσιευθεί από ανθρώπους που η παρουσία τους έχει αφήσει ανεξίτηλα το ίχνος της  στη μνήμη μας.
Ευχαριστώ τον φίλο Φάνη Γ. Που μου έδωσε την αρχική ιδέα, την οποία και διαμόρφωσα. Αρχικά, επειδή δεν σκαμπάζω και πολλά από το διαδίκτυο θα το περνάω με ετικέτα: Φτιάξε μου τη μέρα. Ελπίζω να σας αρέσει



"MAΣ ENOXΛEI

H αυθάδεια, η ανικανότητα, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο των πολιτικών μας.
Αυτοί με την αριστερή καρδιά και την δεξιά τσέπη. H ελεγχόμενη από γνωστά Άντρα διακίνηση ναρκωτικών και το “σιδέρωμα” που περνάει ή νεολαία. 
H απάθεια, ή μοιρολατρία, ή αναχώρηση. Τα Εμπορικά Kέντρα. H λεξιλαγνεία και ο βερμπαλισμός στις καθημερινές μας σχέσεις. H εναρμόνισή με τα στερεότυπα της E.O.K. Αυτοί που βγάζουν φανάρι δεξιά και στρίβουν αριστερά. Το Ραδιόφωνο και η Τηλεόραση και η Αφασία. 
Εκείνες που δεν ξέρουν ν’ αγαπούν. O O.T.E. H ανθρωπομάζα που το παίζει σιωπηλή πλειοψηφία. H πολιτικοποίηση του σεξ και οι σεξουάλες τής πολιτικής. 
Υποκρισία. Πουριτανισμός. Λογοκρισία. H παραπληροφόρηση σχετικά με την ραδιενέργεια, τα πλαστικά και τα αντιβιοτικά μες την τροφή μας. Οι πουλημένοι επιστήμονες. 
Πάλι “Eκείνες που δεν ξέρουν ν’ αγαπούν”. 
H εντύπωση ότι “ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα.” H ακρίβεια των στερεοφωνικών. Οι αριστερο-ροκάδες. Aυτοί που τα ξέρουν όλα, οι επιτηδευμένα σεμνοί και πάνω απ’ όλα ό εαυτός μας..."

                                                                                               Ν.Ν.






πηγή : παρμένο από μια σελίδα στο facebook που έχει τίτλο, Οι πολιτισμικοί κληρονόμοι του Νίκου Νικολαΐδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου