Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ















Δεν θα πω πολλά. Θα αφήσω να τα πει ο Τσακαλώτος που γνωρίζει περισσότερα και τα λέει και καλύτερα. Στο παρακάτω βίντεο περιγράφει με το πιο απλό και κατανοητό τρόπο αυτό που θα συμβεί στην Μακεδονία το επόμενο διάστημα. Λέξεις κλειδιά, ποδόσφαιρο,κράτος των Αθηνών, πρωτεύουσα των Βαλκανίων, οικονομική ευμάρεια, Σκόπια.
Το σχέδιο που εξυφαίνεται δεν το έχει εκπονήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ή κάποια άλλη κομματική στάνη, αλλά οι Αμερικανοί, οι οποίοι το έχουν ανακοινώσει μέσω του εδώ εκπροσώπου τους κ. Πάιατ,εδώ και ένα χρόνο. Πρέπει να έχει γίνει αντιληπτό πλέον, οτι οι τσέλιγκες και τα μαντριά είναι κομμάτια της ίδιας επιχείρησης  που διαφέρουν μόνο στο χρώμα της στάνης και στη ποιότητα σανού που ταΐζουν τα πρόβατα.

Το γελοίο των ημερών είναι ότι ανεχόμαστε τους προδότες  της πατρίδας να χαρακτηρίζουν όσους πονάνε αυτόν τον τόπο και αντιτίθενται στα σχέδια των Αμερικανών και της Ε.Ε. για διαμελισμό της Ελλάδας, φασίστες. 

 Απολαύστε το βίντεο:

https://youtu.be/Z45UY99mb8U

1 σχόλιο:

  1. Όπως είπε κάποιος με μεγαλύτερο βάθος σκέψης από εμένα δεν είναι προδότες, προδότης είναι αυτός που είναι μαζί σου και κάποια στιγμή σε αφήνει.και πάει με τους αλλους. Αυτοί είναι εχθροί μας.
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή