Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΘΕΜΙΤΟ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ








Δόθηκε στη δημοσιότητα η Προκαταρκτική Έκθεση της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος.
Όλα τα στοιχεία που παρουσιάζονται στην Προκαταρκτική Έκθεση καταδεικνύουν ότι η Ελλάδα όχι μόνο δεν είναι σε θέση να πληρώσει το χρέος, αλλά και δεν πρέπει να το πληρώσει.
Πρωτίστως διότι το χρέος που προκάλεσαν οι ρυθμίσεις που επέβαλε η Τρόικα παραβιάζει ευθέως τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα των κατοίκων της Ελλάδας. Ως εκ τούτου η Ελλάδα δεν πρέπει να πληρώσει αυτό το χρέος διότι είναι παράνομο, αθέμιτο και επονείδιστο. Αναλυτικά η Έκθεση εδώ:



Μένει να δούμε πότε θα ολοκληρωθεί η εξέταση και τι στρατηγική θα ακολουθήσει η Ελληνική Κυβέρνηση ως προς τη διαχείριση της υπόθεσης και φυσικά αν απαγγελθούν κατηγορίες και ποιες στα φυσικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Το βράδυ η Σοφία Σακοράφα θα δώσει συνέντευξη στη διαδικτυακή τηλεόραση του the press project. Να θυμίσω οτι η κα. Σακοράφα ήταν η μόνη που είπε ξεκάθαρο ΟΧΙ στο πρώτο μνημόνιο ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από το οποίο διαγράφηκε και έκτοτε είναι μια από τους βασικούς πολέμιους των μνημονίων που δεν έχει βάλει ούτε κατ' ελάχιστο, νερό στο κρασί της
Περισσότερα εδώ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου