Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ













     Παναγιώτης Ρουμελιώτης (πρώην ΔΝΤ) ήταν αποκαλυπτικός χθες στη Βουλή και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος   (το απόσπασμα από τα επίσημα πρακτικά): «Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει ως πάγια πολιτική να προσκαλεί δημοσιογράφους είτε στην Ουάσιγκτον είτε να διοργανώνει σεμινάρια στις χώρες-μέλη του προκειμένου να περάσει κάποια μηνύματα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του, για τις πολιτικές του, προφανώς για να δώσει μια θετική εικόνα για το έργο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».
Σήμερα όλοι ζητούν να δημοσιοποιηθεί η λίστα των ονομάτων ,που σημειωτέον  δεν περιλαμβάνει μόνο δημοσιογράφους, που παρακολούθησαν σεμινάρια προπαγάνδας υπέρ των θέσεων του ΔΝΤ.


Ξαφνικά κάποιοι ανακάλυψαν την Αμερική. Τόσος φαρισαϊσμός  πια…Η πληροφορία είναι γνωστή από το 2010 και είχε κατατεθεί επίσημα πάλι στη Βουλή στην επιτροπή ελέγχου για την υπόθεση της Siemens, από τον κ. Γ. Φλέσσα. Όμως  τότε όπως και τώρα δεν δημοσιοποιήθηκαν ονόματα από τους καταγγέλλοντες.
Το 2010 το Κολωνάκι γέμισε με αφίσες που κατήγγειλαν τα ίδια πράγματα αλλά με ονοματεπώνυμο (παραπάνω) δεν θυμάμαι να έδωσε κάποιος σημασία ούτε οι καταγγελλόμενοι έκαναν κάποια δήλωση διάψευσης. Προφανώς οι αφίσες ήταν αόρατες για αυτούς, όπως και τα εκατοντάδες δημοσιεύματα από τότε μέχρι σήμερα.


 
Ούτε φυσικά κινήθηκε καμιά διαδικασία όταν ο Πρετεντέρης  δήλωνε: «Υποδυόμασταν το θέατρο ότι το χρέος είναι βιώσιμο, αλλά μας έλεγαν μην το πείτε τώρα, δεν είναι σωστό»
Η δε Σπυράκη που με δήλωσε  ότι  εκούσια παραπλάνησε και απέκρυψε την αλήθεια της Κοινής Γνώμης ανταμείφτηκε μπαίνοντας σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Ευρωκοινοβούλιο όπου συνεχίζει να δουλεύει εναντίον της Ελλάδας και της κυβέρνησης που ψήφισε ο Ελληνικός λαός αδιαφορώντας προκλητικά με αυτό τον τρόπο για τη θέληση του λαού. Απολαύστε την σε δύο βίντεο:





Φυσικά αυτά πρέπει να είναι άγνωστα στην ΕΣΗΕΑ αφού επί 5 χρόνια δεν έχει κάνει ούτε το ελάχιστο για να σώσει την τιμή της Ελληνικής Δημοσιογραφίας.
Το πιο εύστοχο άρθρο που διάβασα μέχρι στιγμής είναι αυτό του Πιτσιρίκου.
Από το οποίο παραθέτω ένα απόσπασμα:


«Το 2012, σε ένα κείμενό μου που, για άγνωστους σε εμένα λόγους, προκάλεσε την οργή, τα βρισίδια και τις απειλές για μήνυση σε βάρος μου από ένα συγγραφέα-τηλεπαρουσιαστή ο οποίος εξελέγη στη συνέχεια με τον ΣΥΡΙΖΑ -επειδή ο λαός είναι σοφός-, έγραφα:
Η απάντηση -και τότε και τώρα- είναι ποτέ.
Βέβαια, όλοι ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι.
Αλλά η απουσία της Δικαιοσύνης θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να πλουτίζουν, ξεπουλώντας τη χώρα και τους υπόλοιπους Έλληνες.
Άλλωστε, ζούμε στη χώρα που κόντεψε να πάει στη φυλακή ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε τη λίστα Λαγκάρντ. Και θα φυλακιζόταν, αν το θέμα δεν έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις στο εξωτερικό και δεν έδειχναν ενδιαφέρον το μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα και οι οι πιο έγκυρες εφημερίδες του πλανήτη.
Στην Ελλάδα κινδυνεύουν οι κανονικοί δημοσιογράφοι, όχι οι δημοσιογράφοι-υπάλληλοι των ολιγαρχών και του ΔΝΤ.
Τουλάχιστον, τώρα όλοι αντιλαμβάνονται πως η Ελλάδα είναι καλή μόνο για τους δοσίλογους και τους ρουφιάνους.»


(ολόκληρο το άρθρο εδώ: http://pitsirikos.net/2015/06/%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD/#more-45419)

Μια μικρή συλλογή ρουφιάνων:






ΠΗΓΉ: pitsirikos.net/ efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου