Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΟΧΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

 













Αγαπητοί συγκρατούμενοι καλημέρα σας.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί καθολικό Lock Down, προκειμένου , όπως λένε οι "ειδικοί" , να υπάρξει περιορισμός της μετάδοσης του ιού.
Δεν γνωρίζω αν τελικά τα καταφέρουν. Η μόνη βεβαιότητα που διαφαίνεται είναι η θανάτωση της οικονομίας και η εισαγωγή της χώρας σε άτακτη χρεοκοπία. Αυτά σε συνδυασμό με τον εγκλεισμό, θα έχει αρνητικά αποτελέσματα στον ψυχισμό των Ελλήνων και θα γεννήσει κατάθλιψη και ψυχοσωματικά νοσήματα.
Παράλληλα αυτές οι πολιτικές αποφάσεις πλήττουν βασικές Συνταγματικές ελευθερίες και έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την μορφή του πολιτεύματος όπως αυτό περιγράφεται στο άρθρο 1 του Συντάγματος των Ελλήνων.

Σύφωνα με τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία του ΕΟΔΥ το ποσοστό θνησιμότητας από τον κορώνα-ιό επί του συνολικού ελληνικού πληθυσμού βρίσκεται στο 0,006%. η δε μεταδοτικότητα επί των κρουσμάτων στο 2,3%.


Εντύπωση επίσης προκαλεί και το σχόλιο του καθ΄ ύλην ειδικού κ. Μόσιαλου στο διαδίκτυο, ο οποίος παίρνει σαφείς αποστάσεις ασκώντας δριμύτατη κριτική σε επιστήμονες και κυβέρνηση καταλογίζοντας τους για ελλειπή στοιχεία και τεκμηρίωση, ασαφή στρατηγική , αναποφασιστικότητα, ελλειπή ικανότητα ολοκληρωμένης εικόνας της εξέλιξης της πανδημίας.


Θα πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό σε αυτούς που εισηγούνται και σε αυτούς που αποφασίζουν ότι δεν είμαστε ποντίκια σε κάποιο επιστημονικό εργαστήριο πειραμάτων αλλά ελεύθεροι άνθρωποι .

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί.

1 σχόλιο: