Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο B.B. KING;




B.B. King





Εδώ και λίγες ώρες νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το θάνατο του B.B. King , σύμφωνα με δημοσίευμα του CCN αλλά και άλλων διεθνών ΜΜΕ. Δύο από της κόρες του μεγάλου μουσικού υποστηρίζουν ότι ο πατέρας τους δηλητηριάστηκε από συνεργάτες του.
Οι δύο κόρες του έχουν καταθέσει ένορκη βεβαίωση ότι ο πατέρας τους δολοφονήθηκε, υποστηρίζοντας ότι του δόθηκαν φάρμακα που του προκάλεσαν διαβητικό σοκ.


Καμιά έρευνα δεν διενεργήθηκε κατά το χρόνο του θανάτου του. Η επίσημη μέχρι στιγμής αιτία θανάτου σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του, είναι πολλαπλό έμφραγμα που προκλήθηκε από  μικρά συνεχή εγκεφαλικά επεισόδια.
Ο ιατροδικαστής της επαρχίας της περιοχής της Νεβάδα , όπου ήταν το σπίτι του B.B. King, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα της αρχικής αυτοψίας δεν δείχνουν στοιχεία που να τεκμηριώνουν τα όσα υποστηρίζουν οι δύο κόρες του, αλλά τα τελικά αποτελέσματα της ιατροδικαστικής πλέον εξέτασης θα είναι γνωστά σε 5-6 βδομάδες.

Εδώ θα ήθελα να προσθέσω και την μαρτυρία του Buddy Guy , ο οποίος θέλησε να επισκεφτεί τον B.B. King λίγες μόλις βδομάδες πριν πεθάνει, αφού ήταν φίλοι πάνω από 50 χρόνια και το περιβάλλον των συνεργατών του μεγάλου κιθαρίστα δεν του το επέτρεψε. Ίδιες μαρτυρίες από άλλους φίλους του αναφέρουν ότι δεν στάθηκε δυνατό να τον δουν αφού οι συνεργάτες του τον είχαν απομονώσει. Μάλιστα μία από τις κόρες που υποστηρίζει ότι ο πατέρας της δολοφονήθηκε είχε καλέσει την αστυνομία προκειμένου να πάει τον πατέρα της στο νοσοκομείο λίγες μέρες πριν πεθάνει αφού οι συνεργάτες του δεν της το επέτρεπαν.Μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφία του πατέρα της από το νοσοκομείο που νομίζω οτι μπορεί να είναι και η τελευταία του.
Για λόγους ευνόητους δεν την αναρτώ.




Περισσότερες πληροφορίες εδώ:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου