Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 






Εκ του γεγονότος (de facto), η Τουρκία βρίσκεται εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας και εντός των 12ν.μ. (δυνάμει εθνικά χωρικά ύδατα) από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα . Η ελληνική κυβέρνηση και η αντιπολίτευση δεν πράττει τίποτα άλλο από το να παραπληροφορεί τον ελληνικό λαό . Οι ένοπλες δυνάμεις παρακολουθούν και "ηχοβολούν" τον εχθρικό στόλο μέσα σε ελληνικά ύδατα προκαλώντας την νοημοσύνη του Έλληνα και περιμένουν εντολές από την κυβέρνηση για να δράσουν.

Με άλλα λόγια: "εγώ το λέω στον σκύλο μου και εκείνος στην ουρά του".

Στο Αιγαίο λοιπόν, πνίγουν στην εθνική μας αξιοπρέπεια, την ελληνική ιστορία , τους όποιους αγώνες αυτού του έρημου λαού που παρακολουθεί ως θεατής χωρίς δικαίωμα αντίδρασης (σέρνεται γρίπη-αντισυνταγματικές απαγορεύσεις για ανοιχτές συγκεντρώσεις πέραν των 9 ατόμων)και χωρίς ουδέποτε να ερωτηθεί, την παράδοση της πατρίδας του από τους καθ' ύλην αρμόδιους τους οποίους που χρηματοδοτεί με το αίμα του για να του υπηρετούν τα εθνικά του συμφέροντα (αρ.1 Συντάγματος) αντιπροσωπεύοντας τον.

Ο εκφοβισμός του τάχα θερμού επεισοδίου θυμίζει αυτό το φοβερό εφεύρημα του δήθεν κομμουνιστικού κινδύνου που χρησιμοποιήθηκε επί δεκαετίες και σήμερα προκαλεί το γέλιο των μελετητών της Ιστορίας, για το πόσο αφελής μπορεί να υπάρξει ένα λαός ή για το πως επιδρά η προπαγάνδα στο μυαλό των λαϊκών μαζών.
Γιατί λοιπόν να υπάρξει θερμό επεισόδιο και πόλεμος, όταν ο εχθρός κερδίζει συνεχώς έδαφος και πραγματοποιεί τους στόχους του δεκαετίες τώρα χωρίς να πέσει μια σφαίρα;
'Άλλωστε οι Τούρκοι ήταν θρασύδειλοι και "σιγουράντζες" δεν έκαναν καμία πολεμική ενέργεια χωρίς να έχουν εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει καμία σοβαρή αντίδραση από την πλευρά του αντιπάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου