Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΝΕΙ Ο ΒΕΖΥΡΗΣΧθες ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανάρτησε μια σειρά αιχμηρών "τιτιβισμάτων" στο Twitter σχετικά με τον ελληνικό εναέριο χώρο, κάνοντας συγχρόνως σύνδεση με την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικά F-16.  . .
 
Όπως ήταν φυσικό έγινε μεγάλο θέμα στο διαδίκτυο και σε πολλά μεγάλα ΜΜΕ.   1. 4/4 Έχουμε τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα στον αέρα και από κάτω δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τους διακινητές που πνίγουν αθώους ανθρώπους.
  2. 3/4 Ξοδεύουμε δισ. για εξοπλισμούς. Εσείς για να παραβιάζετε, εμείς για να σας αναχαιτίζουμε.
  3. 2/4 Είναι ανόητο και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο.
    1. 1/4 Προς τον πρωθυπουργό Νταβούτογλου: Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους.
Πέρασαν 3 ώρες και ο Αχμέτ Νταβούντογλου απάντησε….

«Τα σχόλια για τους πιλότους από τον Α. Τσίπρα (εννοεί τη διαχείριση του λογαριασμού στο twitter)  δεν ταιριάζουν με το πνεύμα της ημέρας. Αλέξη, ας εστιάσουμε στη θετική μας ατζέντα».

Comments on pilots by seem hardly in tune with the spirit of the day. Alexis: let us focus on our positive agenda.

Αμέσως η αγγλική ανάρτηση εξαφανίστηκε από το twitter.
Μετά από μια ώρα ήρθε και η δήλωση μεταμέλειας. Τόσο απλά.

Για να μην υπάρχουν αυταπάτες για το τι παίζεται πίσω από τις κλειστές πόρτες που γίνονται δήθεν διαπραγματεύσεις.  1. Είμαστε στην ίδια γειτονιά και πρέπει να μιλάμε με ειλικρίνεια για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε λύσεις.
  2. Στηρίζουμε την προώθηση ενταξιακής διαδικασίας στο υφιστάμενο διαπραγματευτικό πλαίσιο.
  3. Ευκαιρία για ειλικρινή απαραίτητο διάλογο για Προσφυγικό, ανάγκη επίλυσης Κυπριακού, Συριακό, Αιγαίο,
  4. Σημαντική Σύνοδος σήμερα για την ΕΕ, την Τουρκία και την ευρύτερη περιοχή μας.
Όσο για το μέλλον της Ε.Ε. που αδυνατεί να φυλάξει τα εξωτερικά της σύνορα και καλεί σε βοήθεια  την Τουρκία;  Σύντομα το παραμύθι της Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και ένωσης των λαών θα τελειώσει και η Ε.Ε. θα διαλυθεί αφού δεν μπόρεσε να ελέγξει και να τιθασεύσει τον γερμανικό επεκτατισμό που διψά για ζωτικό χώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου