Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ

















Η "Εφημερίδα των Συντακτών" είναι μια εφημερίδα που ιδρύθηκε από δημοσιογράφους της άλλοτε κραταιάς Ελευθεροτυπίας. Πουλώντας αριστεριλίκι έχει προσδεθεί στο άρμα του Σύριζα και έχει αναλάβει "εργολαβικά" την προπαγάνδα υπέρ της ψευτοαριστερής Κυβέρνησης. Οι επιλογές της κάθε εφημερίδας είναι σεβαστές. Το ύφος όμως της γραφής της καθώς και η στοχοποίηση όσων διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική με καφενειακές ατάκες και αστήρικτους χαρακτηρισμούς έχει κριθεί από τους αναγνώστες για αυτό και οι πωλήσεις της πανελλαδικά  φτάνουν με το ζόρι τα 7000 φύλλα ημερησίως.
Σήμερα ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας ξανακτύπησε με ένα προκλητικό άρθρο, που σκοπό είχε να ξεπλύνει τις ναζιστικές καταβολές των παικτών της εθνικής Κροατίας και τα αίσχη που έχουν κάνει κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά και των Κροατών φιλάθλων. Προκειμένου λοιπόν να ξεπλύνει τους ΝΑΖΙ Κροάτες φέρνει ώς παράδειγμα  την Ελλάδα όπου το 3ο κόμμα είναι η ναζιστική Χ.Α., και τη Γαλλία όπου η Λεπέν παίρνει το 20% των ψήφων των Γάλλων ψηφοφόρων. Άρα απαγορεύεται να χαρακτηρίζουμε τους Κροάτες ναζί. Φυσικά ξεχνά ότι το ναζιστικό τέρας απλώνεται σε όλη την Ευρώπη μέσω παρόμοιων κομματικών σχηματισμών, οι οποίοι είναι το ίδιο κατακριτέοι όπως οι Κροάτες.  Αλλά το ζητούμενο δεν είναι η επιλεκτική μνήμη του συντάκτη του άρθρου αλλά η δηλητηριώδης μεθόδευσή του προς δημιουργία εντυπώσεων.  
Όντως αυτά που αναφέρει για την Ελλάδα και τη Γαλλία είναι αληθή ως προς την πολιτική σκηνή. Αλλά δεν υπήρξε ποτέ στα γήπεδα  παίκτης να φορά τη φανέλα της εθνικής ομάδας και να χαιρετίσει ναζιστικά , ούτε τραγούδησε ποτέ φιλοναζιστικά τραγούδια στα αποδυτήρια. Όσον αφορά την Ελλάδα, να του θυμίσω το περιστατικό με  ένα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που χαιρέτισε ναζιστικά σε έναν αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος και ΤΙΜΩΡΉΘΗΚΕ  ΜΕ ΙΣΟΒΙΟ αποκλεισμό από την Εθνική ομάδα αν και ήταν ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας νέων (U 19). Η ΑΕΚ δε, του έκανε διακοπή του συμβολαίου του. Έκτοτε αυτός ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Ιταλία. 
Όσο για τη Γαλλία η σύνθεση και μόνο της εθνικής ομάδας αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλει να υπονοήσει ο συντάκτης του άρθρου.
Συνεχίστε με αυτό το ρυθμό και στο τέλος την εφημερίδα θα την αγοράζετε μόνο εσείς.

εδώ το επίμαχο άρθρο:http://www.efsyn.gr/arthro/i-moyntialiki-ypokrisia-me-toys-kroates-fasistes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου