Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ













Σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια ο Ελληνικός Λαός μίλησε. Είπε ΟΧΙ στα μνημόνια και στην υποταγή. Είπε ΟΧΙ με κλειστές τράπεζες,capital control, και με τους "δανειστές" να απειλούν με αποβολή από την νομισματική ένωση σε περίπτωση που οι Έλληνες επέλεγαν το ΟΧΙ.

Σαν σήμερα πριν από 3χρόνια και μέσα από συνταγματικές διαδικασίες  αυτός ο πολύπαθος λαός αποφάσισε να παλέψει μόνος εναντίον όλων γνωρίζοντας απολύτως τις συνέπειες αυτής της απόφασης. 
Σαν σήμερα τα μεσάνυχτα, αγνοήσατε την λαϊκή ετυμηγορία και προκαλέσατε συνταγματικό πραξικόπημα μετατρέποντας το ΟΧΙ σε ΝΑΙ. 
Ακολούθησαν δραματικές στιγμές  μέσα στο Κοινοβούλιο, με αποκορύφωμα την ψήφιση από την συντριπτική πλειοψηφία της Ολομέλειας ,222 βουλευτές, την ψήφιση του 3ου μνημονίου που έδεσε το λαό χειροπόδαρα και μετέτρεψε μια ανεξάρτητη χώρα σε οικονομικό προτεκτοράτο.
Δεν γνωρίζω αν υπήρξε ποτέ άλλη φορά που 300 άτομα επέβαλαν με το ζόρι τη θέλησή τους σε 10εκ. πολίτες. Θεωρώ οτι και οι 300 βουλευτές  συμμετείχαν σ΄αυτό το πολιτικό άγος, αφού με την παρουσία τους και μόνο νομιμοποίησαν την συνταγματική εκτροπή. 
Δεν θα πω περισσότερα  παρα μόνο τούτο. Αυτό το μεγάλο ΟΧΙ του λαού και τα όσα ακολούθησαν μετά από αυτό να στοιχειώνει τον ύπνο σας . Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η Ιστορία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου