Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ






pan








Όσοι με διαβάζετε δεν θα πρέπει να αιφνιδιαστήκατε με τις χθεσινές εξελίξεις γιατί τις είχα περιγράψει πολύ πριν συμβούν. Το μόνο που θα συμπληρώσω επιγραμματικά είναι ότι χθες τέθηκε ο θεμέλιος λίθος για τη δημιουργία του κράτους της Μακεδονίας. Σε λίγα χρόνια θα χρειαζόμαστε διαβατήριο για να ταξιδέψουμε πάνω από την Λάρισα αν συνεχίσουμε να μένουμε απλοί παρατηρητές των γεγονότων. Δεν θα μπώ σε περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτή τη χρονική στιγμή.Αντί άλλου σχολίου θα αναρτήσω μια συνέντευξη που πάρθηκε τον Οκτώβριο του 2014.

Με μια επικαιρότητα που τρέχει πλεον με μεγάλη ταχύτητα και εξελίξεις οι οποίες όπως φαίνεται θα επαληθεύσουν τις χειρότερες προβλέψεις, θεωρώ ότι αυτή η συνεύντευξη που έρχεται από το παρελθόν θα απαντήσει σε όλες τις απορίες που μπορεί να έχει κάποιος που ενδιαφέρεται με το τι συμβαίνει γύρω του. Να τονίσω ότι ο Πανούσης παρόλο που προβλέπει με σχεδόν απόλυτη ακρίβεια τι θα συμβεί από το 2015 και μετά, δεν είναι ούτε προφήτης ούτε κάποιος πράκτορας. Είναι απλά ένας πολύ καλός παρατηρητής και ένας καλός μελετητής. Ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται.

https://youtu.be/HBu9YXh6Rrk


2 σχόλια:

  1. Για να γίνεις πρώτος δεν αρκεί να ρίξεις τον πρώτο από την θέση του, αυτό έγινε χιλιάδες χρόνια πριν και εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι ήταν το ευκολότερο κομμάτι. Πρέπει να δείξεις ότι τα επιτεύγματά σου είναι μεγαλύτερα από των προηγούμενων και εδώ είναι το πρόβλημα, υπάρχει συχνή αναφορά σ' αυτούς και δεν το αντέχουν. Γι' αυτό η Ευρωπαϊκή ιστορία θα ξεκινάει από τον Καρλομάγνο (πρόσωπο που αμφισβητείται ιστορικά και από τους ίδιους) γι' αυτό θα προσπαθήσουν να μας πάρουν την ταυτότητά μας σήμερα, την γλώσσα μας αύριο, γι' αυτό προσπαθούν να αφαιρέσουν την σχετική ύλη από τα σχολικά βιβλία. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα ο δρόμος του μεταξιού και οι αγωγοί μπορούν να ελεγχθούν όπως και να ονομαζόντουσαν οι γείτονες.
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι που ξέχασα, στα αλογάκια πρέπει να δώσεις ένα ζαχαρωτό.
    Μην εκπλαγείς αν προταθούν για Νόμπελ, όργανά τους είναι και αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή