Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ










Στις χθεσινές περιφερειακές εκλογές  στη Γαλλία το Εθνικό Μέτωπο της Μαρί Λεπέν  κατέλαβε την πρώτη θέση με 28%  και προηγείται στις 6 από τις 13 περιφέρειες της Γαλλίας.
Μπορεί τα πρωτοσέλιδα μεγάλων γαλλικών εφημερίδων να μιλάνε για σοκ  αλλά νομίζω ότι αυτό το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο για οποίους δεν έχουν παρωπίδες και βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει γύρω του.
Όταν ο τρόμος πλανάται πάνω από την Ευρώπη και η απογοήτευση από την αδυναμία των πολιτικών να δώσουν πειστικές απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα που ταλανίσουν τους πολίτες έφεραν την αδιαφορία μεγάλης μερίδας  γάλλων πολιτών για τις εκλογές (αποχή 49%) και την ραγδαία άνοδο της ακροδεξιάς.


Το Τέρας του άκρατου νεοφιλελευθερισμού που δημιούργησαν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών  καταβρόχθισε τα ευρωπαϊκά ιδεώδη και μετέτρεψε την Ε.Ε. από ένωση των ευρωπαϊκών λαών σε ένωση των τραπεζιτών που ουσιαστικά κατέλυσαν τη δημοκρατία και επέβαλαν μια τραπεζική δικτατορία με συνέπειες οι οποίες μόλις άρχισαν να εμφανίζονται και η εξέλιξή τους είναι προς το παρόν άγνωστη.
Εδώ και χρόνια ένα κράτος μέλος της Ένωσης, η Ελλάδα, δέχεται μια βάρβαρη επίθεση από τους  τραπεζίτες που όμοια της δεν έχει γνωρίσει ο κόσμος. Η δημοκρατία έχει καταλυθεί από μια  ομάδα τοποτηρητών που έχει στείλει το Διευθυντήριο των Βρυξελλών για να ελέγχουν τους ιθαγενείς που είχαν την ατυχία να ζουν σε ένα τόπο με μεγάλη γεωπολιτική σημασία αλλά ταυτόχρονα και πλούσιο σε ενεργειακά κοιτάσματα.
Φυσικά οι Ευρωπαίοι αντί να βοηθήσουν αυτή την έρημη χώρα να ορθοποδήσει άδραξαν την ευκαιρία και όρμησαν σαν αρπακτικά να αποκτήσουν ότι πιο πολύτιμο έχει, αδιαφορώντας για τον Ελληνικό Λαό που είναι το μεγάλο θύμα αυτών των ενεργειών. Το ίδιο έπραξαν και με το προσφυγικό. Αντί να βρουν μια λύση άρχισαν να βάζουν φράχτες προσπαθώντας να προφυλάξουν ο καθένας τη δική του χώρα. Δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν ήδη θέσει τα θεμέλια της Διάλυσης της Ε.Ε.
Ανέκαθεν ο φόβος αλλά και η οικονομική κρίση γεννούσαν ακροδεξιά φαινόμενα και μεγάλους πολέμους. Το Διευθυντήριο των Βρυξελλών έχει βαλθεί να το επαληθεύσει για άλλη μια φορά.
Εδώ στην αποικία του Νότου οι σχεδιασμοί δεν είναι  πολύ διαφορετικοί. Είναι προβλέψιμοι, χωρίς φαντασία και βραχύβιοι.
Εδώ, γίνονται προσπάθειες να δημιουργήσουν ένα ακροδεξιό ρεύμα απολύτως ελεγχόμενο κατά τα γαλλικά πρότυπα, αλλά μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Τώρα δοκιμάζουν μια καινούργια συνταγή .Το Βασιλικό Κόμμα, που  καταφθάνει προσεχώς.
Βλέπετε εμείς οι εδώ ιθαγενείς είμαστε πολύ ασταθείς δεν μοιάζουμε με τους Γάλλους που έχουν τις σταθερές τους αξίες όπως το Εθνικό Μέτωπο, τη Λεγεώνα των Ξένων, τις αποικίες, την Total, κλπ κλπ.

Εδώ εμείς γιορτάζουμε ακόμα την έναρξη του Β΄ΠΠ. Τόσο πίσω είμαστε….για μας ο πόλεμος φαίνεται ότι δεν έχει λήξει παρότι έχουν περάσει 75 χρόνια από την έναρξή του. Περίεργα πράγματα…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου