Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΖΗΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ













    Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τρέχει η είδηση που αφορά την μεταφορά μέρους των «κόπων» μιας ζωής (360.000 ευρώ} , ενός αναξιοπαθούντα Έλληνα, σε τράπεζα του εξωτερικού προκειμένου να είναι εξασφαλισμένοι σε μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας. Αυτός ο αναξιοπαθών Έλληνας δεν είναι άλλος από τον πρώην Υπουργό των Οικονομικών κ. Χαρδούβελη.

    Ο κύριος  Χαρδούβελης ,που υπηρέτησε το τραπεζικό σύστημα κατέχοντας υψηλές θέσεις επί σειρά ετών, που ήταν σύμβουλος του πρωθυπουργού  στην κυβέρνησης «ειδικού σκοπού», κ. Παπαδήμου, πήρε την θέση του κ. Στουρνάρα στο υπουργείο των Οικονομικών σηκώνοντας με την σειρά του το βάρος της οικονομικής «σωτηρίας» της  χώρας.

    Σήμερα  όμως, ο κ. Χαρδούβελης έχασε την ψυχραιμία του και είπε μια μεγάλη αλήθεια  στην τηλεόραση του star. Ο μέγας τιμονιέρης της Ελληνικής οικονομίας …..φοβήθηκε την χρεοκοπία και έλαβε τα μέτρα του για να συντηρήσει τα παιδιά του !!!



«Τον Ιούνιο του 2012 φοβήθηκα και εγώ, όπως φοβήθηκε τότε όλη η Ελλάδα. Και εγώ όπως και πολλοί Έλληνες μετέφερα κάποια από τα χρήματα μου, για να μπορώ να συντηρήσω τα παιδιά μου,  φοβήθηκα πως μπορεί να καταρρεύσει η χώρα»  παραδέχτηκε ο πρώην τσάρος της ελληνικής Οικονομίας Γκίκας Χαρδούβέλης, στην εκπομπή του Star, Live U.



   Τα παιδιά της Ελλάδας που λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα , τα ειδικά κουπόνια που ετοιμάζουν για να σιτιστούν  εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, η ανεργία που αφαιρεί το δικαίωμα στη αξιοπρεπή ζωή στους νέους είναι προφανές κάτι που δεν ανησυχούν ούτε φοβίζουν τόσο τον κ. Χαρδούβελη που υπηρέτησε με μεγάλη προσήλωση όλους τους μνημονιακούς νόμους, στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδας,που έφερε όμως τα παραπάνω αποτελέσματα στην ελληνική κοινωνία. 
Στην ίδια εκπομπή ο πρώην υπουργός έκανε και άλλες δηλώσεις που αξίζει να τις διαβάσετε  όπως:

«ο ΕΝΦΙΑ είναι δημοκρατικός φόρος, αλλά μπήκε σε λάθος στιγμή».   

Επίσης αναφερόμενος ειδικά στις μικρές μεταφορές χρημάτων, ο κ.Χαρδούβελης, αποκάλυψε ότι «τα χρήματα τα έβγαζα σε μικρά ποσά στο εξωτερικό, διότι το έκανα μόνος μου μέσω internet».


Σύμφωνα όμως με το δημοσίευμα της εφημερίδας  Real News, υπάρχει άλλη εξήγηση από αυτή που δίνει ο κ. Χαρδούβελης…. –«Έκανε 56 μεταφορές χρημάτων στο διάστημα αυτό, καθώς μετέφερε μικρά ποσά από 7.000 έως 9.000 ευρώ. Κι αυτό καθώς σε ποσά πάνω από 10.000 ευρώ ενεργοποιείται ο έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος.»

Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τόπος στον οποίον κατατέθηκαν τα χρήματα καθώς και οι ημερομηνίες που έγιναν οι μεταφορές. Για να δούμε τι αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας :

«-To 2011 εμφανίζεται δυσαναλογία μεταξύ των ποσών που πιστώθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του πρώην υπουργού και αυτών που δηλώθηκαν ως εισόδημα.
-Το 2012 έστειλε σε τράπεζες του εξωτερικού χρηματικά ποσά τα οποία δεν περιέλαβε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης.
-Στον τραπεζικό του λογαριασμό σε τράπεζα του Τζέρσει - ένα νησί οικονομικό παράδεισο - έβγαλε το 2012 το ποσό των 362.417 χιλιάδων ευρώ. Μάλιστα, τα χρήματα τα έβγαλε τον Μάιο του 2012 μεταξύ των δυο εκλογικών αναμετρήσεων και όταν αποχωρούσε από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου εργαζόταν ως σύμβουλος του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.»


   Ύστερα από τα παραπάνω πρέπει να είναι κάποιος πολύ αφελής ώστε να πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν έχει χρεοκοπήσει και ακόμα αφελέστερος, αν νομίζει ότι με το συγκεκριμένο υπάρχων πολιτικό και οικονομικό προσωπικό που θεωρεί οτι με πιστή τήρηση των μνημονίων ή ότι με τίμιους συμβιβασμούς,ή απατηλά διλήμματα περί ρήξεων και ταυτόχρονη διαφυγή προσωπικών καταθέσεων του, στο εξωτερικό , μπορεί να σταματήσει ο αργός κοινωνικός θάνατος, που έχει λάβει πλέον χαρακτηριστικά εθνοκτονίας.




     Παρακολουθείστε το επίμαχο βίντεο που ο γίγαντας Χαρδούβελης όχι μόνο παραδέχεται το φιλοτομαρισμό και το τρόμο του στην ιδέα της κατάρρευσης των τραπεζών, (γιατί η Ελλάδα και οι Έλληνες είχαν  καταρρεύσει προ πολλού) ,  αλλά ζητάει και τα ρέστα από πάνω.
Στο τέλος δε του βίντεο 11:15 παραδέχεται ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση Σαμαρά γνώριζε πριν τις εκλογές ότι τα ταμεία θα ήταν άδεια στο τέλος Φεβρουαρίου αρχές Μαρτίου αλλά παραμύθιαζαν τον κόσμο ότι θα έβγαιναν από το μνημόνιο!!! Για την ιστορία και μόνο, η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε γίνει κανονικά το Σεπτέμβριο.



Σε όποιον αρέσει η γεωγραφία εδώ περισσότερες πληροφορίες για το νησί Τζέρσεϋ

http://en.wikipedia.org/wiki/Jersey




Τέλος να αναρτήσω ένα πίνακα για να καταλάβετε την απάτη: των μνημονίων και του ελληνικού χρέους.


 


Να θέσω κάποια ρητορικά ερωτήματα;
Ποιοί είναι αυτοί στους οποίους χρωστάει ολόκληρος ο πλανήτης  το τριπλάσιο σχεδόν,παγκόσμιο ΑΕΠ;
Αν τα μνημόνια μας επιβλήθηκαν ως μηχανισμός διάσωσης της οικονομίας, όταν το χρέος μας ξεπέρασε το 120% του ΑΕΠ, τότε τι μηχανισμός πρέπει να επιβληθεί για την διάσωση της Κινας ,της Ιαπωνίας, της Ισπανίας, των ΗΠΑ
Γιατί ονομάζουν την Ελλάδα πειραματόζωο;

Ποιο είναι το πείραμα;

πηγές: www.star.gr, www.Real.gr, wikipedia, www.kathimerini.gr.
         



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου