Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ    Με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα γύρω από την οικονομική κατάσταση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, η ίδια η ζωή απαντά σε όλους αυτούς τους αφελείς που πίστεψαν και πιστεύουν ότι αυτοί είναι άξιοι να κυβερνήσουν την χώρα και ότι η αριστερή «παρένθεση» πρέπει να κλείσει το συντομότερο.

   Δυστυχώς για αυτούς η πραγματικότητα αναδείχνει ότι δεν είναι άξιοι να διοικήσουν ούτε το ίδιο τους το σπίτι. Αυτοί που υποτίθεται ότι θα έβγαζαν την χώρα από το τέλμα, που οι δικές τους επιλογές την οδήγησαν σε αυτό, αποδεικνύονται όχι μόνο ανίκανοι να διαχειριστούν τα οικονομικά του κόμματός τους, αλλά και μεγάλοι υποκριτές  μπαχτατζήδες και ανεύθυνοι, αφού δεν έχουν πληρώσει τις υποχρεώσεις τους, προς τους υπαλλήλους του κόμματος, προς τη ΔΕΗ, προς τρίτους.


   Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς για τα έργα τους. Που κουνούσαν απειλητικά το δάκτυλο προς το δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό απειλώντας τον με φυλακίσεις για χρέη μερικών εκατοντάδων ευρώ προς το Δημόσιο; Που αφαίρεσαν το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης στους εθνικούς δρόμους, αφού αύξησαν τους σταθμούς των διοδίων και το αντίτιμο, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις (π.χ. στα φορτηγά) τα διόδια να είναι ακριβότερα από τα καύσιμα που απαιτούνται για μια διαδρομή;
Που θέσπισαν νόμους για αυτόματη δέσμευση μισθών και συντάξεων από την εφορία;

    Είναι οι «νοικοκυραίοι» που μαζί με τα άλλα ρετάλια του ΠΑΣΟΚ χρωστούν από δάνεια στις τράπεζες 270 εκ. ευρώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κομισιόν δια στόματος κ. Αλμούνια.

    Είναι όλοι αυτοί που καταφέρονται εναντίον μιας κυβέρνησης τριών μηνών που προσπαθεί να αποφύγει το αναπόφευκτο με ελάχιστα μέσα και μόνο σύμμαχο τον Ελληνικό Λαό που όπως φαίνεται θα πληρώσει το λογαριασμό.

Ακολουθεί το δημοσίευμα από το The Press Project σχετικά με τα τελευταία επιτεύγματα των «νοικοκυραίων»:

«Είναι γνωστό ότι εδώ και πολλούς μήνες η Νέα Δημοκρατία έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών και ότι οι εργαζόμενοι στο κόμμα παραμένουν απλήρωτοι. Ωστόσο το δράμα του κόμματος της αντιπολίτευσης πέρασε σήμερα σε νέο επίπεδο μετά τα ασφαλιστικά μέτρα για δήμευση λογαριασμών που κατέθεσε η εταιρία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου για οφειλές.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το κατασχετήριο που έφτασε σήμερα το πρωί στο κτήριο της Συγγρού. Το κτήριο αυτό ανήκε στην εταιρία του Βωβού που μπήκε στο άρθρο 99  και τελικά πτώχευσε (με οφειλές πάνω από 700 εκατομμύρια ευρώ) και εδώ και περίπου 2 χρόνια έχει περάσει στον έλεγχο τράπεζας.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του Hot Doc η ΝΔ φέρεται να μην είχε πληρώσει και το ρεύμα της ΔΕΗ ενώ είχε καταφέρει να μην πληρώνει και το περιβόητο χαράτσι.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης των πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων που επιδίδονταν σε ασύστολο δανεισμό προεξοφλώντας τα παλαιότερα ποσοστά τους είναι και η τροπολογία που έφερε τους τελευταίους μήνες της διακυβέρνησης του ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με το οποίο κανείς δεν μπορεί να δεσμεύσει το 100% των λογαριασμών των κομμάτων. Κάτι θα ήξερε τότε...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου