Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Paul McCartney ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ;












Σήμερα συμπληρώνονται 13 χρόνια από το κτύπημα των δίδυμων Πύργων στην Νέα Υόρκη. Το γεγονός  αυτό αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα των συνωμοσιολόγων ανά τον κόσμο, αλλά και μια θλιβερή επέτειο για την ανθρωπότητα.Επειδή αρκετή θλίψη έχουμε γευτεί θα αποφύγω την πεπατημένη και θα σας διηγηθώ ένα παραμύθι, μια θεωρία συνωμοσίας σχετικά άγνωστη στην Ελλάδα,αλλά πολύ συναρπαστική. Αν δεν ήταν συναρπαστική τι θεωρία συνωμοσίας θα ήταν, μπορείτε να πείτε, και θα έχετε δίκιο. 

 Αφορά την απόκρυψη του θανάτου του PAUL McCARTNEY  το  Νοέμβριο του 1966 !!!
Η θεωρία αυτή κατέχει την τέταρτη θέση στην σχετική λίστα του έγκυρου περιοδικού  TIME. (Ολόκληρη η λίστα εδώ : http://content.time.com/time/specials/packages/completelist/0,29569,1860871,00.html )


Η θεωρία με λίγα λόγια λέει ότι ο Μακαρτνει σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τότε η μυστικές αγγλικές υπηρεσίες (ΜΙ-5) που φοβήθηκαν μαζικές αυτοκτονίες οπαδών (Beatle mania) από την γνωστοποίηση του θανάτου του «σκαθαριού»,  κράτησαν μυστικό το θάνατό του.
Βρήκαν ένα σωσία  του στο πρόσωπο κάποιου μουσικού (Bill Shears ή William  Campbell) που είχε κερδίσει ένα διαγωνισμό ομοιότητας με τον Μακάρτνει και αφού τον υπέβαλαν σε πλαστικές διορθωτικές επεμβάσεις τον τοποθέτησαν στο συγκρότημα. Τα μέλη των Beatles  συμφωνούσαν υποχρεωτικά με αυτή την λύση αλλά προσπάθησαν να ανακοινώσουν το νέο κωδικοποιημένο μέσα από συμβολισμούς στα εξώφυλλα των δίσκων τους και μέσα από τα τραγούδια τους.

Όλα ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου του 1969 από ένα άρθρο της φοιτητικής εφημερίδας του πανεπιστημίου Drake  της Iowa, με τίτλο το μέλος των Beatles Paul McCartney είναι νεκρός; Η φήμη διαδόθηκε με ταχύτητα σ'όλη την Αμερική μέσω ραδιοφωνικών εκπομπών που είχαν ως αντικείμενο το γεγονός του θανάτου του
McCartney. Ένα μήνα αργότερα το γραφείο τύπου των Beatles διέψευσε τις φήμες. Το Νοέμβριο του 1969 το περιοδικό LIFE είχε εξώφυλλο τον Paul McCartney με την οικογένειά του με τον τίτλο : ο Πωλ είναι ακόμα μαζί μας. Στην συνέντευξη που υπήρχε στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού ο Μακάρτνει υποστήριζε ότι η φήμη προήλθε από την απουσία επαφής με τον τύπο τον τελευταίο καιρό. Η συνεχής δουλειά για μια δεκαετία και η συνεχής δημοσιότητα τον είχαν κουράσει και είχε αποτραβηχτεί με την οικογένεια του μακριά από την δημοσιότητα.

The cover of an edition of Life magazine showing Paul McCartney and family in Scotland'

Το 2005 έφτασε στο Λονδίνο στα γραφεία μιας κινηματογραφικής εταιρείας (Highway61 entertainment) ένας κίτρινος φάκελος που δεν είχε αποστολέα ,και περιείχε δύο κασέτες ήχου με την ένδειξη: η τελευταία διαθήκη του GEORGE HARRISON, με ημερομηνία 30/12/1999 –ένα μήνα μετά τον θάνατο του Harrison, από καρκίνο.  
Σ’ αυτές ακούγονταν μια φωνή που έμοιαζε  με του Harrison . Ο υποτιθέμενος πρώην Beatle  εξιστορούσε την μυστική ιστορία του συγκροτήματος, αποκάλυπτε ότι η δολοφονία του Lennon σχετιζόταν με την απόφασή του να δημοσιοποιήσει το γεγονός ότι ο φερόμενος  ως Πωλ Μακαρτνει  είναι ένας απατεώνας. Επίσης έδινε δεκάδες αποδείξεις που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Paul McCartney Really Is Dead: The Last Testament of George Harrison (2010) Poster


Η εταιρεία δημιούργησε μια ταινία –ντοκιμαντέρ με τίτλο : PAUL McCARTNEY REALLY IS DEAD :THE LAST TESTAMENT OF GEORGE HARRISON,που στηρίχθηκε στις δύο ηχητικές κασέτες.
Μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχτεί τίποτα από όλα αυτά και η ταινία χαρακτηρίζεται ως απάτη.

Οι Beatles έπαιξαν ζωντανά μπροστά σε κοινό για τελευταία φορά το Σεπτέμβριο του 1966 .

Ποτέ οι δημοσιογράφοι που ρωτούσαν τον Μακάρτνει για το αν είναι σωσίας του πραγματικού δεν μπήκαν στον κόπο να ερευνήσουν αν υπήρχε ο επονομαζόμενος  Bill Shears ή William Cambell ....

To 1966 χρίζουν διαδόχους τους Rolling Stones. Που φαίνεται αυτό; μα στο εξώφυλλο του Sgt Peppers... ψαξτε λιγάκι...





Ας ρίξουμε μια ματιά στα πιό γνωστά "στοιχεία"











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου