Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


JULIAN "CANNONBALL" ADDERLEY:
SOMETHING ELSE






Σήμερα το ιστολόγιο κλείνει ένα μήνα ζωής. Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα με πολύ καλή ανταπόκριση από όλους εσάς που επισκέπτεστε την σελίδα. Θέλω να θυμίσω ότι η σελίδα βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία και γίνονται συνεχώς πειραματισμοί ώστε να υπάρξει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Κάθε σχόλιο που θα στοχεύει την βελτίωση της σελίδας είναι ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ  τους γνωστούς μου για τα καλά τους λόγια και όλους εσάς που δεν γνωρίζω προσωπικά για την σιωπηλή αλλά σταθερή παρακολούθηση της σελίδας.
Σχετικά με την έκταση των αναρτήσεων είναι γεγονός ότι το «λακωνίζει εστί φιλοσοφείν».Υπάρχουν αναρτήσεις που αναγκαστικά  η έκταση τους είναι μεγάλη λόγω της φύσης του θέματος που πραγματεύονται. Πρέπει να γνωρίζεται ότι η δημιουργία μιας ανάρτησης δεν γίνεται αβίαστα αλλά είναι αποτέλεσμα μιας χρονοβόρας διαδικασίας που στοχεύει και στην περιεκτικότητα του κειμένου. Δυστυχώς όμως δεν είμαι συγγραφέας για να περιορίσω στο βέλτιστο βαθμό ένα κείμενο, αλλά προσπαθώ να το προσεγγίσω και νομίζω ότι με την πάροδο του χρόνου θα βελτιώνομαι.
Σας ευχαριστώ και πάλι.
Σχεδιάζω να αναρτήσω δύο με τρεις δισκάρες  μέχρι αργά το βράδυ ,αν δεν βγω έξω ή κουραστώ.
Ξεκινώ με τον κλασικό δίσκο του σαξοφωνίστα Julian "Cannonball" Adderley: Something else.Δίσκος σταθμός για το hard bop  jazz ιδίωμα.Oι μουσικοί που πλαισιώνουν τον Cannonball δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις . Έχουμε λοιπόν:

·                    Cannonball Adderley  alto saxophone
·                    Miles Davis  trumpet
·                    Hank Jones  piano
·                    Sam Jones  bass
·                    Art Blakey  drums



MILES DAVIS-CANNONBALL ADDERLEY-JOHN COLTRANE

KAΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου