Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ ΕΚΛΑΨΕ Ο ΦΙΛΗΣ



Image result for φιλης




Σήμερα ένα από τα θέματα που απασχόλησαν την πολιτική επικαιρότητα ήταν η ομιλία του άλλοτε κραταιού κ.Φίλη κατά την παράδοση του υπουργικού του θώκου στο Υπουργείο Παιδείας. Παρακολούθησα την 25λεπτη ομιλία του πρώην πραιτοριανού, που σήμερα ξαναφόρεσε το αμπέχονο της αριστερής ιδεολογίας. Ο λόγος του χωρίστηκε σε 2 μέρη. Το πρώτο μέρος ήταν ο απολογισμός του έργου του στο Υπουργείο και το δεύτερο μέρος ήταν καταγγελτικό . Ένα ευθύ πολιτικό κατηγορώ εναντίον του ίδιου του Πρωθυπουργού ο οποίος  υπέκυψε , κατά τον κ. Φίλη, στις πιέσεις της Εκκλησίας και τον ακροδεξιών συνεργατών του οι οποίοι , πάντα κατά την άποψη του κ.Φίλη είναι έτοιμοι να ρίξουν την κυβέρνηση, αν αυτό τους το ζητήσει η Εκκλησία. Μίλησε επίσης για εκτέλεση συμβολαίου πολιτικού του θανάτου, λέγοντας χαρακτηριστικά "Την εβδομάδα που μας πέρασε και παρά την άρση των παρεξηγήσεων, όπως δήλωσε ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος εξερχόμενος του μεγάρου Μαξίμου, οργανώθηκε και εκτελέστηκε ένα πολιτικό συμβόλαιο θανάτου σε βάρος μου. Εκεί ζητήθηκε η καθαίρεση του προβληματικού υπουργού Παιδείας."



Ο σημερινός κ. Φίλης δεν θύμιζε σε τίποτα τον κραταιό Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ του καλοκαιριού του 2015, τότε που 220 βουλευτές υπερψήφισαν το γ' μνημόνιο και μετέτρεψαν την χώρα σε Προτεκτοράτο χρέους. Ήταν μια σκιά το εαυτού του εκείνης της περιόδου τότε που ξιφουλκούσε εναντίον της  Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία στάθηκε μόνη της στο ύψος τον περιστάσεων και δεν λύγισε ούτε μια στιγμή. Τότε ο κ. Φίλης μίλαγε για ΕΘΝΙΚΗ ευθύνη  έναντι των πολιτών οι οποίοι κατά τον κ. Φίλη περίμεναν να εξομαλυνθεί η ζωή τους μέσω της υπογραφής του 3ου μνημονίου!!!! ξεχνώντας φυσικά ο πολύς κ. Φίλης ότι δεν είχαν περάσει ούτε 20 ημέρες από το συντριπτικό ΟΧΙ του δημοψηφίσματος.
Σήμερα ο κ. Φίλης έκλαιγε γιατί τον πρόδωσαν οι φίλοι του. Σήμερα θυμήθηκε την αριστερή του καταβολή, σήμερα μάλλον κατάλαβε ότι τελικά είναι ένα αναλώσιμο ανθρωπάκι.Σήμερα ίσως να κατάλαβε τι λάθη έπραξε το καλοκαίρι του 2015. Μόνο που τώρα είναι αργά για δάκρυα. 

Θα ανεβάσω τα 2 απολαυστικά βίντεο που μπορεί κάποιος να τα χαρακτηρίσει ως η Άνοδος και η Πτώση ενός ανθρώπου που πόνταρε σε λάθος άλογο. Μιλάω τζογαδόρικα γιατί πολιτική δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό.

https://youtu.be/jMU7Jb8K3c0


https://youtu.be/vcTntzGLr9Y


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου