Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Ο MR. BEAN ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΛΥΠΤΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ(*)










Εκεί στη Βουλή το έχουν τερματίσει. Όπως έγινε γνωστό χθες, κατά τη βραδινή συνεδρίαση ο τιτανοτεράστιος Κούλης , απαντώντας στον άλλο  τιτάνα τον Βούτση υποστήριξε ότι υπήρξε ….πολιτικός κρατούμενος της χούντας όταν ήταν  6 μηνών μωρό και έζησε εξόριστος στη Γαλλία τα πρώτα 6 χρόνια της ζωής του!!!
Αυτή η πολιτική παρωδία που κάνει ότι κυβερνά τη χώρα προσφέρει άφθονο γέλιο και νομίζω ότι συναγωνίζεται επάξια την θεατρική ομάδα των Monty Pythons.
Δεν μου προκαλούν έκπληξη αυτά που συμβαίνουν στο «Κοινοβούλιο» του μικρού προτεκτοράτου του Νότου. Όπου στρατιωτικά ελικόπτερα γειτονικής χώρας  εισέρχονται χωρίς άδεια στον ελληνικό εναέριο χώρο και προσγειώνονται σε όποιο αεροδρόμιο γουστάρουν. Όπου 2,5 τόνοι καθαρής ηρωίνης μπορούν να ταξιδεύουν ασυνόδευτοι χωρίς να υπάρχει αποστολέας ή παραλήπτης. Βασικοί μάρτυρες να πεθαίνουν στις φυλακές και σημαντικοί φάκελοι με μαρτυρίες να εξαφανίζονται. Την ίδια στιγμή που κατάσχονται 40 κιλά παράνομα μαζεμένης ρίγανης. Λίστες με φοροφυγάδες παραμένουν ξεχασμένες σε συρτάρια ενώ παράλληλα συλλαμβάνονται καστανάδες και γιαγιάδες που πουλούν κάστανα και αγριοραδίκια στη λαϊκή ,για το φορολογικό αδίκημα της μη έκδοσης απόδειξης.


Ζούμε απίστευτες στιγμές μιας ιλαροτραγωδίας με βρεφικής ηλικίας πολιτικούς κρατούμενους, με  Συριζαίους να αυτοαποκαλούνται «αγωνιστές» της Αριστεράς, με τον Λεβέντη να αποτελεί σημαντικό πολιτικό παράγοντα.

Ας παρακολουθήσουμε τη συγκλονιστική μαρτυρία του πολιτικού κρατούμενου Κούλη. Νομίζω ότι δάκρυα θα εμφανιστούν στα μάτια σας. Δεν ξέρω όμως αν προέρθουν από γέλια ή από κλάματα ή και από τα δυο μαζί:



Μετά από κοπιώδεις προσπάθειες βρήκα το βίντεο της απόδρασης του μεγάλου Κούλη που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τη χώρα. Όπως θα παρατηρήσετε είναι  ευφυής και ευέλικτος.


Εκείνη τη μακρινή και  ταραγμένη εποχή ο μπαμπάς…της «ποπ» κυκλοφορούσε μια μεγάλη επιτυχία που για κάποιον άγνωστο λόγο μου ήρθε στο μυαλό. Ας τη θυμηθούμε.






 (*) Ένα από τα εκατοντάδες σχόλια που κατέκλυσαν το Twitter.




πηγή : οι φωτογραφίες και το βίντεο προέρχονται από τα σχόλια που αναρτήθηκαν στο Twitter (#politikos kratoumenos)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου