Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

BUDDY GUY : UMBRIA JAZZ 2016







Είναι 3 η ώρα το πρωί. Μόλις έχω γυρίσει στην Αθήνα μετά από ένα μουσικό οδοιπορικό στη Περούτζια όπου πραγματοποιείται για 43η χρονιά το περίφημο Umbria Jazz Festival. Υποχρεώσεις με κρατούν μακριά από την Αθήνα και στις λίγες ώρες που έχω στη διάθεσή μου προτού αναχωρήσω και πάλι για μερικές μέρες εκτός Αθηνών, ξέκλεψα λίγο χρόνο για να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας πω ότι επιστρέφοντας θα σας κάνω γνωστές τις εντυπώσεις  και τις εμπειρίες που αποκόμισα από αυτό το μουσικό ταξίδι. Επιγραμματικά θα σας πω ότι για όσους αγαπούν πραγματικά τη μουσική μια επίσκεψη σε ένα τέτοιο φεστιβάλ είναι εμπειρία ζωής που ίσως δεν μπορεί να περιγραφεί 100% .


 Κλείνω αυτό το μικρό σημείωμα , γιατί με πιέζει ο χρόνος αναρτώντας μερικές μόνο από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που τράβηξα όλες αυτές τις μοναδικές μέρες.
Μερικές μόνο φωτογραφίες λοιπόν που απεικονίζουν τον ζωντανό θρύλο του Chicago Blues, Buddy Guy.

Υ.γ  Θοδωρή μπορεί από καθαρή ατυχία να μη μπόρεσα να βρεθώ πρόσωπο με πρόσωπο και να δώσω χαιρετισμούς στον Buddy Guy από μέρους σου,αλλά κατάφερα να τον φωτογραφίσω!! Αφιερωμένες σε όλους τους φίλους και τις φίλες από εμένα και τους Τάσο  Κοροντζή και Λάμπη Βασιλάτο που αποτέλεσαν μια δυνατή ομάδα όλες αυτές τις ημέρες.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου