Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΦΑΡΣΑΜια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Τι να πρωτοσχολιάσεις ; την αμερικανιά ;  Την αμφίεση του Υπουργού της Εθνικής Άμυνας;  Τι να πω ρε παιδιά έχουμε μπλέξει. Αλήθεια έχουμε έρημο στην Ελλάδα; Μήπως μου διαφεύγει κάτι;
Είναι φανερό ότι η επίσκεψη στην Αμερική και η συνάντηση με δύο Αμερικανούς Προέδρους επηρέασαν πολύ το νεαρό πρωθυπουργό  και αυτό φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες.


Πως την χαρακτήριζαν οι δάσκαλοί μας τα παλιά χρόνια στα σχολεία αυτή τη συμπεριφορά; Μίμηση; Ή κάπως αλλιώς; δεν θυμάμαι ρε γαμώτο γιατί έχουν περάσει τα χρόνια. 
Πάντως βλέπω και μια ποιοτική αναβάθμιση στο νέο ΠΑΣΟΚ. Το ενδιαφέρον για τις αεροσυνοδούς που είχε το "παλιό" μεταφέρθηκε στο πιλοτήριο και στο τρόπο διακυβέρνησης του αεροσκάφους από το "νέο". Όπως και να το δει κανείς είναι μια αναβάθμιση.
Αντε και του χρόνου σε... Σ.Ο.Τ(*)(*) Τι είναι το Σ.Ο.Τ.; Δείτε τα βίντεο. Για να δείτε και κάτι σοβαρό, με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές ,αυτούς που έχουν χαρακτηριστεί από ένα παχύδερμο  ως μη παραγωγικοί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου