Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ










Η έκτακτη σύνοδος κορυφής για το προσφυγικό έληξε με απόλυτη επιτυχία για την Γερμανία που επέβαλε για άλλη μια φορά τη θέλησή της. Όσο για την Ελλάδα έχει καταντήσει ο καρπαζοεισπράκτορας της Ευρώπης συνεχώς με σκυμμένο κεφάλι τρώει απανωτές καρπαζιές από τους «εταίρους» , οι οποίοι έχουν βρει τον καλύτερο πελάτη.


Τελικά  οι 50.000 πρόσφυγες,μια ολόκληρη πολιτεία,θα παραμείνουν στην Ελλάδα παρά τις αντιρρήσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης που προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι στους εδώ ιθαγενείς λέγοντας ότι  δεν θα δημιουργηθεί στρατόπεδο αλλά θα διαχωριστούν σε διάφορα σημεία. Δηλαδή ποια η διαφορά της ζωής σε ένα στρατόπεδο από αυτή σε ένα γκέτο;

Οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι  που θέλουν να μην έχουν πρόσφυγες στα πόδια τους φρόντισαν να επιδοτήσουν και το ενοίκιο  20.000 από αυτούς που θα μείνουν στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα ζητάνε μετά επιτάσεως τα σπίτια των Ελλήνων που χρωστάνε τα δάνεια στις χρεοκοπημένες τράπεζες. Τις οποίες τράπεζες τις έχουμε σαν λαός χρηματοδοτήσει με αίμα τρεις φορές μέχρι σήμερα. Οι Έλληνες αφού έγιναν στην αρχή της "κρίσης" εσωτερικοί μετανάστες σε λίγο καιρό θα γίνουν και πρόσφυγες στην ίδια τους τη χώρα.
Ανέστιοι και περιπλανώμενοι. Όλα αυτά εξαιτίας των επιλογών της Ελληνικής Κυβέρνησης από το 2009 μέχρι σήμερα. 

Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας έκανε τις επιλογές του. Προτίμησε την Αγκαλιά της Μέρκελ από τη θέληση του Ελληνικού Λαού. Δεν παραδειγματίστηκε από την κατάληξη των προκαθήμενων στην πρωθυπουργική καρέκλα ούτε πήρε χαμπάρι τι ακριβώς παιγνίδι του έστησε ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του στις 25 Ιανουαρίου. Δεν ξέρω αν έχει αρχίσει να νιώθει τη μοναξιά του 18% με το οποίο κυβερνά στη πραγματικότητα και πόσο μακρύ ορίζοντα έχει με αυτό. Πάντως τη μοναξιά στην Ευρώπη πρέπει να την ένιωσε για τα καλά το Σαββατοκύριακο αν κρίνω από τη φωτογραφία.

Το γελοίο αυτής της χρονικής συγκυρίας είναι ότι έχουν ξεκινήσει οι εορτασμοί της επετείου του ΟΧΙ. Αναρωτιέμαι ποιοι θα τιμήσουν  αυτούς που δεν μάσησαν ούτε έσκυψαν το κεφάλι μπροστά στη θέληση της φασιστικής Ιταλίας και της ναζιστικής Γερμανίας την ίδια ώρα που σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη είχε γονατίσει.
Εσείς;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου