Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ







    Από τις 21/9/2015 ο ελληνικός λαός δέχεται ένα βομβαρδισμό ανακοινώσεων για νέες περικοπές και νέων φοροεισπρακτικών μέτρων από τη νέα ελληνική κυβέρνηση που εντείνεται όσο περνάνε οι μέρες. Για περισσότερο από τους μισούς Έλληνες που δεν έδειξαν καμιά εμπιστοσύνη στο σημερινό κοινοβούλιο όλα αυτά ήταν αναμενόμενα όπως αναμενόμενη είναι και η βραχυβιότητα της κυβέρνησης. Για τους υπόλοιπους που είχαν αυταπάτες η καθημερινή πραγματικότητα τους προσγειώνει ανώμαλα. Μετά την πρώτη σαστιμάρα θα προσεγγίσουν και αυτοί το στρατόπεδο αυτών που ήδη από τις 20/9/2015 έχουν γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι κυβερνούν.
   Προς το παρόν έχει αρχίσει το γέλιο. Οι Έλληνες είναι ένας λαός που διαθέτει άφθονο χιούμορ και ξέρει να αυτοσαρκάζεται.


  Η γνωστή, για το ανατρεπτικό χιούμορ της ιστοσελίδα , το Κουλούρι , δημοσίευσε ένα ξεκαρδιστικό άρθρο για την ψήφιση του νέου πολυνομοσχεδίου.
Μέρος του οποίου αναδημοσιεύω εδώ:
««Δεν θα τους περάσει» θα είναι το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στα μέτρα-λαίλαπα που φέρνει η τρόικα και οι εγχώριοι συνεργάτες τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη της χώρας που δεν έχει πρόβλημα να ψηφίσει μνημόνια,  καλεί όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης, να κατέβουν στις πλατείες και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που καπηλεύτηκαν την ψήφο και τα όνειρά τους.
«Αυτές τις μέρες, ζούμε το απόλυτο αδιέξοδο της κυβερνητικής αυταπάτης. Κάποιοι θεώρησαν πως κάνοντας τον καλό μαθητή και εφαρμόζοντας κατά γράμμα το μνημόνιο, θα είχαμε την επιείκεια των πιστωτών και τη στοργή των αγορών. Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τα μνημόνια και τις πολιτικές τους, ο λαός θα νικήσει»»....(συνεχίζεται)
Ολόκληρο το άρθρο εδώ:



 Image result for hi-5 ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου