Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ











Πλησιάζουμε στην κορύφωση του ελληνικού δράματος. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά πως θα είναι η επόμενη μέρα. Αυτό όμως που μπορεί κάποιος να πει με ασφάλεια είναι ότι οι Ευρωπαίοι φέρονται στην Ελλάδα όπως τον 19ο αιώνα. Το Προσφυγικό ζήτημα ανέδειξε με το καλύτερο τρόπο την πραγματική ποιότητα όλων αυτών που θέλουν να ονομάζονται Ευρωπαίοι. Δικαίωσε με τον πιο τραγικό τρόπο όσους έβλεπαν την απάτη της ευρωπαϊκής ένωσης και τις προθέσεις των γερμανικών φύλων που δεν ήταν άλλες από την απόκτηση «ζωτικού χώρου».
Από το καλοκαίρι και μετά έχει αρχίσει να ξηλώνεται το προσωπείο της ψευτο-δημοκρατίας που αριστοτεχνικά είχε κατασκευάσει η μεταπολεμική Γερμανία για αυτήν και για τους ομόαιμους  και συνεργάτες της κατά το Β΄ΠΠ. Ένας σύγχρονος ναζισμός ανατέλλει στην Κεντρική Ευρώπη, ενώ παραδοσιακές δημοκρατικές χώρες σαν την Γαλλία και τη Αγγλία παρακολουθούν ως παρατηρητές τα γεγονότα ανίκανοι να αντιδράσουν.
Η Ελλάδα βρίσκεται για άλλη μια φορά απομονωμένη και προδομένη από τους «εταίρους» της, οι οποίοι δεν δίστασαν να την μετατρέψουν σε μια τεράστια αποθήκη ψυχών και να συμμαχήσουν παράλληλα με το προαιώνιο εχθρό της, την Μάστιγα της Ασίας, Τουρκία, παραδίδοντας στους Μογγόλους της Ανατολής τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στη θάλασσα του Αιγαίου, αφού πρώτα αφόπλισαν μέσω των μνημονίων και με την βοήθεια των κατοχικών κυβερνήσεων την εθνική άμυνα της χώρας.
Εμείς οι γηγενείς που πατάμε τα ιερά χώματα μιας πατρίδας, που κατά τα φαινόμενα ελάχιστοι από εμάς σεβάστηκαν, τι κάνουμε; Προς το παρόν έχουμε χωριστεί  σε δύο αντιμαχόμενες ομάδες που η μία πετάει χολή και ύβρεις στην άλλη με αφορμή το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα. Άλλη μια φορά πιστοί στην πανάρχαια παράδοση που μας θέλει να τρωγόμαστε μεταξύ μας μπροστά στο φρεσκοανοιγμένο τάφο που με μεγάλη επιμέλεια το άνοιξαν οι φίλοι μας , φυσικά με τη δική μας ανοχή, και που προορίζεται για μας.
Φυσικά οι περισσότεροι από εμάς, ανεξάρτητα σε ποια από τις δύο ομάδες ανήκουμε ξεχνάμε ότι όταν μας πήραν την γη και την ιδιοκτησία με το έτσι θέλω ,επιβάλλοντας   κεφαλικό φόρο  (ΧΑΡΑΤΣΙ για όσους δεν γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα) διαβίωσης, δεν ξεσηκωθήκαμε για την αδικία, ούτε δείξαμε την ίδια ζέση μπροστά στο χάσιμο της ίδιας μας της ανεξαρτησίας. Το μόνο που κάναμε ήταν να τρέξουμε στις χρεοκοπημένες τράπεζες να πληρώσουμε για το ίδιο μας το σπίτι φοβούμενοι μη το χάσουμε. Ποιο ; Το ήδη χαμένο και υποθηκευμένο μέσω των μνημονίων σπίτι μας. Ούτε υπήρξε κάποια γενική αντίδραση στην αφαίρεση του συνταγματικού δικαιώματος της ελεύθερης χρήσης των Εθνικών Δρόμων, που σε μια νύχτα μετατράπηκαν σε εταιρείες Α.Ε. και καταληστεύουν τους εποχούμενους οδηγούς ως σύγχρονοι απόγονοι των ληστών που σκότωσε ο  Θησέας.
Φυσικά και δε νοιάστηκε κανείς μας για το τι σημαίνει 25ος μεσημβρινός και ποιες συμφωνίες και ενέργειες έκαναν κάποιοι για να δημιουργήσουν την σημερινή αμφισβήτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας στο Αιγαίο. Δεν πείραξε κανέναν ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος δεν μπορεί να προσγειωθεί για ανεφοδιασμό στη Ρόδο. Ούτε ίδρωσε το αυτί κανενός για τα όργια που κάνουν τα μεμέτια στη Θράκη ή στον εναέριο και θαλάσσιο εθνικό μας χώρο. Δεν αντιληφθήκαμε ότι παραδώσαμε την πατρίδα των προγόνων μας χωρίς να ρίξουμε μια σφαίρα  και μετατρέψαμε εμάς και τα παιδιά μας και τα αγέννητα εγγόνια μας σε πρόσφυγες μέσα στο ίδιο μας τον τόπο.
Φτάσαμε να μη μας υπολογίζουν ούτε οι ξεβράκωτοι γύφτο Σκοπιανοί. Και δεν αναλογιστήκαμε το γιατί; Γιατί μας απομόνωσαν; Γιατί πλέον η επιλογή είναι να μετατραπεί η Ελλάδα σε ένα απέραντο στρατόπεδο προσφύγων;
Για τον απλό λόγο ότι εδώ πλέον δεν υπάρχει ανεξάρτητο κράτος και οι ιθαγενείς αντιμετωπίζονται με τον ίδιο σεβασμό που αντιμετωπίζονται και οι πρόσφυγες αφού η μεταξύ τους διαφορά είναι μηδενική.
Πάψτε  λοιπόν να τσακώνεστε για τους πρόσφυγες, μετανάστες γιατί δεν διαφέρετε καθόλου από αυτούς. Άλλα σας φταίνε και αλλού ξεσπάτε. Ντροπή!!!
Συνεχίστε έτσι και έρχεται, με το πρόσχημα της κατάστασης πολιορκίας, μια πολύ όμορφη συγκυβέρνηση που θα ενεργοποιήσει το άρθρο 48 του Συντάγματος. Δηλαδή αναστολή Συνταγματικών ελευθεριών. Και για όσους δεν κατάλαβαν έρχεται Συνταγματική Δικτατορία. Με τις υγείες μας!!!
Όσο για αυτούς που φοβούνται την ισλαμοποίηση της Ελλάδας, καλά θα κάνουν να ανοίξουν κάποιο βιβλίο με την Ιστορία των θρησκειών και θα διαπιστώσουν ότι ο Χριστιανισμός και ο Ισλαμισμός έχουν κοινές ρίζες και προέρχονται μέσα από τα σπλάχνα του Ιουδαϊσμού, την Παλαιά Διαθήκη. Είναι το ίδιο  εργαλείο χειραγώγησης μαζών με ελαφρώς διαφοροποιημένα συστατικά ώστε να ταιριάζουν με την ψυχοσύνθεση αυτών στα οποία απευθύνονται. Τώρα οι μπούρδες περί του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού ας τις κρατήσουν αυτοί που τις εφεύραν για τον εαυτό τους. Αρκετά βοήθησαν με τον τρόπο τους, της αντιεπιστημονικής μπούρδας, ώστε να φτάσουμε στο σημερινό σημείο μηδέν. Αυτοί οι δήθεν πνευματικοί άνθρωποι του τόπου που επί 7 χρόνια σιωπούν και απολαμβάνουν κρατικά αξιώματα -τρομάρα τους- αδιαφορώντας για το θάνατο ενός λαού με ιστορία χιλιετιών.
Αυτή είναι, αγαπητοί μου, η πραγματικότητα. Τι θα γίνει από εδώ και μπρος; Αντί άλλης απάντησης θα ευχηθώ να συνειδητοποιήσουμε την δεινή θέση στην οποία εν πολλοίς ήρθαμε μόνοι μας με την απάθεια και την αδιαφορία μας και ας πάρουμε επιτέλους  τις τύχες μας στα χέρια μας και να μη κυνηγάμε αδύναμους πρόσφυγες εξαντλώντας τον μικροτσούτσουνο τσαμπουκά μας σε φοβισμένους  και κατατρεγμένους ανθρώπους. Άλλωστε το ίδιο είμαστε και εμείς για τη Διεθνή κοινότητα. Όσο για κάποια βλήματα που αισχροκερδούν στην ανάγκη του άλλου καλά θα κάνουν να θυμούνται ότι όσο πιο πολλά βγάζουν τόσο πιο πολλά θα τους ζητήσει ο τοπικός νταβατζής της Γερμανίδας Σκύλας. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να το καταλάβει κάποιος.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου