Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΑΣΤΕΡΙΑΣΕΙ









Κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο έντονα αντιληπτό ότι  κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει στην χώρα . Σοβαρότερο από την οικονομική κρίση  που φαίνεται ως φανερή αιτία όλων των δεινών. Με αφορμή το τελευταίο  όπλο (κωδικος:ΕΝΦΙΑ) που έπεσε στην μάχη της εξόντωσης του Ελληνικού λαού και έχει ως αρχικό στόχο την εξάλειψη της ιδιοκτησίας ,άρα και της ανεξαρτησίας του κάθε πολίτη, κατά δεύτερο, αναρτώ κάποια μικρά βίντεο που δίνουν πλέον ξεκάθαρες απαντήσεις.

Ο «καλοπροαίρετος» πολίτης, πνιγμένος από συνεχείς ειδοποιήσεις για πληρωμή νέων  φόρων, που σκοπό έχουν να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο, που σχεδόν εξ αποκαλύψεως, έχει περιέλθει,  ίσως μπορεί να φανταστεί τι  κρύβεται πίσω από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση.


Ο κομμουνιστικός κίνδυνος , που δομήθηκε στην φράση: «οι κομμουνιστές θα σας πάρουν τα σπίτια»,   αιτία, να αλληλοσπαραχτούν οι Έλληνες το 46-49, αποδεικνύεται αστικός μύθος...

Επειδή λοιπόν  οι νεοφιλελεύθεροι που κυβερνούν σήμερα, δεν είναι μπολσεβίκοι μεταμορφωμένοι ,ας ξαναρίξουμε μια ματιά σε κάποια μικρά βίντεο του παρελθόντος, που πλέον γίνονται κατανοητά και από αυτούς, που τότε, όταν  πρωτοκυκλοφόρησαν,ήταν αδύνατο να γίνουν πιστευτά ή πέρασαν απαρατήρητα λόγω του ανηλεούς βομβαρδισμού πληροφοριών και εκφοβιστικών μηνυμάτων από τα ΜΜΕ… που σκοπό είχαν να «θολώσουν» την κρίση της κοινής γνώμης.

ΒΙΝΤΕΟ # 1
Ο Μόσιαλος μιλάει για την ιδιοκτησία των Ελλήνων,πόσο εκτιμάται ,πως κατά την γνώμη του αποκτήθηκε, κλπ…
Σήμερα 4 χρόνια μετά γνωρίζεις γιατί τα έλεγε αυτά, και σε ποιούς έχουν σκοπό να την παραχωρήσουν οι αντικαταστάτες του.


ΒΙΝΤΕΟ # 2

Ίσως το πιο τρομακτικό βίντεο που υπάρχει. Μια πανικόβλητη  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ,"σπάει ",με αυτά που έχει αντιληφθεί ότι συμβαίνουν και που πρόκειται να συμβούν, και κάνει μεγάλες αποκαλύψεις.
Η 9λεπτη ομιλία της μπορεί άνετα ν’άποτελέσει το κατηγορητήριο σ’ένα μελλοντικό ειδικό δικαστήριο που θα δικάζει  για εσχάτη προδοσία,αυτούς που αποφάσισαν την υποδούλωση της χώρας.


Αν νομίζετε ότι η κυρία Παναρίτη είναι μια ευαίσθητη Ελληνίδα που ήρθε από την Παγκόσμια Τράπεζα …για να βοηθήσει την Ελλάδα…
Δείτε αυτό το άρθρο:



Όταν ένας  άνθρωπος «ειδικών αποστολών» πανικοβάλλεται., φαντάζεστε που έχουμε μπλέξει. Είναι απορίας άξιο πως κυκλοφορεί αυτό το βίντεο- φωτιά …

ΒΙΝΤΕΟ#3


Θυμάστε την περίφημη ομιλία της Άννας Ψαρουδα Μπενάκη προς τον Κ.Παπούλια το 2005;
Όταν πρωτοκυκλοφόρησε οι περισσότεροι δεν καταλάβαιναν τι εννοούσε με αυτά που έλεγε. Λίγα χρόνια αργότερα (2012) ο γρίφος λύνεται. Συμπτωματικά η Μπενάκη  είχε αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή  όταν η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο.



ΒΙΝΤΕΟ# 4

Ολίγη ιστορία ,που  είναι η μόνη που μας βοηθά να μην επαναλαμβάνουμε τα λάθη του παρελθόντος, αλλά και να γνωρίζουμε το μέλλον




https://www.youtube.com/watch?v=86iyDTFAozM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου