Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!





Σχετική εικόνα






Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από την συντριβή του Μ2000-5ΜΚ2 και ήδη έχει στηθεί το σκηνικό της "ανακάλυψης" των πραγματικών συνθηκών που συνετέλεσαν στην απώλεια του άτυχου σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου.
Τα μ.μ.ε. διαδίδουν αντικρουόμενες πληροφορίες, κλασική μέθοδος αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Επίσης εκτενείς νεκρολογίες εντείνουν την συναισθηματική φόρτιση της κοινής γνώμης με αποτέλεσμα να παραμερίζεται η λογική και η κρίση στον συναισθηματικά φορτισμένο θεατή. Βαρύγδουπη η δήλωση του ΥΠΕΘΑ. Τελικά έπεσε μαχόμενος ή όχι κ.υπουργέ; Διάφοροι "ειδικοί" χωρίς να έχουν κανένα χειροπιαστό στοιχείο αρχίζουν να επικαλούνται το ανθρώπινο λάθος που προέρχεται από την απώλεια συνείδησης του χώρου -παραίσθησης - vertigo, η οποία προήλθε από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή. Αποπροσανατολισμός , καιρικές συνθήκες...τι να θυμίζουν άραγε;
 Όλα αυτά προσβάλλουν την μνήμη του νεκρού Γιώργου Μπαλταδώρου καθώς επίσης και όλου του μάχιμου προσωπικού της άμυνας της Ελλάδας. Αν δεν έχεις να πεις τίποτε ουσιαστικό καλύτερα να σιωπάς. Από γνώμες "ειδικών", ευχολόγια και νεκρολογίες έχουμε χορτάσει. Από πράξεις έχουμε ανάγκη. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου