Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ !




Image result for βομβαρδισμένο τοκυο








Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις μιας μεγάλης μερίδας της παγκόσμιας κοινής γνώμης στις αποφάσεις του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ. Αισθάνομαι μεγάλη έκπληξη για την πολεμική που αναπτύσσεται εναντίον του εντός και εκτός Αμερικής. Θαρρώ πως μέχρι σήμερα πρέπει η ανθρωπότητα να ζούσε σε έναν παράδεισο όπου βασίλευε η δικαιοσύνη και η ειρήνη και ξαφνικά γεννήθηκε το Θηρίο της Αποκάλυψης που θα οδηγήσει την Ανθρωπότητα στα τάρταρα της Κολάσεως. Προφανώς τόσο καιρό είτε εγώ ζούσα σε άλλον πλανήτη είτε όλοι αυτοί οι όψιμοι ζηλωτές ανακάλυψαν την Αμερική μόλις πριν από λίγες μέρες.Ειδικά οι διαφωνούντες Ευρωπαίοι έχουν αγγίξει προ πολλού τα όρια της γελοιότητας και της υποκρισίας. Κραυγάζουν εναντίον του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, του μισογυνισμού, του εθνικισμού κλπκλπ του Τράμπ όταν έχουν σιωπήσει και αδιαφορήσει για τα τείχη που έχουν ήδη υψωθεί στην Ευρώπη, όταν τα εθνικιστικά και νεοναζιστικά κόμματα παρουσιάζουν  άνοδο στην Γηραιά Ήπειρο, όταν ανέχονται την οικονομική σφαγή της Νότιας Ευρώπης προς όφελος των λαών της Βόρειας Ευρώπης, όταν το όραμα για μια Ε.Ε. των λαών έχει μετατραπεί σε εφιάλτη.
Δαιμονοποιούν τον Τράμπ όταν οι Δαίμονες βρίσκονται ήδη στην Ευρώπη και ρουφούν το αίμα των λαών του Νότου. Μιλάνε και διαδηλώνουν οι Έλληνες για τον Τράμπ  και την ίδια στιγμή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν πλέον χώρα, δεν ισχύει το ελληνικό Σύνταγμα, έχουν χάσει τις περιουσίες τους στο όνομα κάποιου χρέους για το οποίο δεν είναι υπόλογοι, όταν η χώρα έχει μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι αφού δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα να φυλαχτούν τα σύνορα, όταν τους βάζουν να πληρώσουν ακόμα και για τα κοτέτσια ,όταν την ίδια στιγμή  μεγάλοι φοροφυγάδες που έχουν καταγραφεί σε διάφορες λίστες κυκλοφορούν ελεύθεροι . Ας σταματήσει η γελοιότητα και η υποκρισία και ας αρχίσουμε επιτέλους να αντιστεκόμαστε στο πραγματικό Κακό. Να θυμίσω εδώ στους συμπατριώτες μου ,που έχουν λύσει τα προβλήματά τους και κόπτονται για τα προβλήματα της Αμερικής και όλων των αναξιοπαθούντων του πλανήτη,ότι η Ελλάδα βυθίστηκε σε αυτή την πρωτοφανή σε καιρό ειρήνης οικονομική κρίση , που μετατράπηκε πλέον και σε ανθρωπιστική, επί προεδρίας Ομπάμα. Ο Ομπάμα που τόσο νοιάζεται για τους ανθρώπους (Νόμπελ Ειρήνης) δεν έκανε το παραμικρό για να βοηθήσει τον ελληνικό λαό.Επί προεδρίας του διαλύθηκε η Λιβύη,η Συρία, έγιναν οι "πορτοκαλί" επαναστάσεις,η "αραβική" άνοιξη, γεννήθηκε το ISIS, καταστράφηκαν οι αρχαιολογικοί θησαυροί της Παλμύρας, σφαγιάστηκαν χιλιάδες άμαχοι και δημιουργήθηκε το προσφυγικό πρόβλημα.
Τέλος επειδή μπορεί να θεωρηθώ ότι υποστηρίζω τον Τράμπ θα παραθέσω ένα βίντεο που αποδεικνύει την ουσία του προβλήματος που συνίσταται στο ότι η αμερικανική πολιτική είναι η πολιτική της Υπερδύναμης, όπως αυτή περιγράφεται με απόλυτη σαφήνεια από τον Θουκυδίδη (Σφαγή Μηλίων). Μια πολιτική που είναι απαράλλακτη στο πέρασμα του χρόνου, στηρίζεται στο Δίκαιο της Πυγμής και είναι ανεξάρτητη με τα πρόσωπα που κυβερνούν. 
Στο βίντεο  υπάρχει μια συνέντευξη του πρώην υπουργού εθνικής άμυνας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Στρέιντζ Μακ Ναμάρα (Robert Strange McNamara, 9 Ιούν. 1916 -- 6 Ιούλ. 2009). Δείτε το ! 
Αν έχετε διαβάσει το κείμενο του Θουκυδίδη και παρακολουθήσετε τα όσα περιγράφονται στο βίντεο θα διαπιστώσετε ότι η ομοιότητα είναι ανατριχιαστική. 

https://youtu.be/SelcbCEIanM


Η φωτογραφία δείχνει το Τόκυο μετά τον βομβαρδισμό του με εμπρηστικές βόμβες από τους Αμερικανούς στις 9/3/1945. Να σημειωθεί ότι η Γερμανία συνθηκολόγησε και ουσιαστικά τελείωσε ο Β΄ΠΠ στις 8/5/1945. Οι ατομικές βόμβες ερρίφθησαν  3 μήνες αργότερα τον Αύγουστο του 1945.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου