Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΙΘΙΕ- ΣΟΒΑΡΑ; ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ;












Πολύς θόρυβος ξέσπασε με μια φράση που απεύθυνε το γερμανικό ναζιστόμουτρο προς το δουλικό. Απορώ. Γιατί αυτή η αναστάτωση;
Ποιος θίχτηκε αλήθεια; Κατά τη γνώμη μου; ΚΑΝΕΙΣ. Θα εξηγήσω το γιατί ευθύς αμέσως.
Ποιος  έχει λόγο να προσβληθεί, αυτά τα καρναβάλια του 18% ; Όχι βέβαια. Αυτοί βάφτισαν το ψάρι κρέας. Τους φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει. Οι υπόλοιποι που ψήφισαν το θάνατο του Ελληνικού λαού και καταδίκασαν τη χώρα σε καθεστώς ιδιότυπης κατοχής ψηφίζοντας το 3ο μνημόνιο; Όχι βέβαια. Αυτοί συναγωνίζονται ποιος θα είναι το πιο υπάκουο σκυλάκι στα προστάγματα του Γερμανού κατακτητή.


Μήπως αυτοί που ψήφισαν ΝΑΙ στα μνημόνια και στη παραμονή με πάση θυσία στην Ευρώπη; Όχι βέβαια . Γι αυτούς  που κατ΄επίφαση ονομάζονται Έλληνες σημασία δεν έχουν ούτε οι άνεργοι, ούτε η φτώχεια , ούτε τίποτα από αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια. Όπως δεν νοιάζονταν πριν 70 χρόνια οι μαυραγορίτες οι δοσίλογοι και οι γερμανοτσολιάδες που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν τον ναζί κατακτητή έτσι και αυτοί ακολουθούν την ίδια τακτική και φιλοσοφία.
Μήπως αυτοί που ψήφισαν για δεύτερη φορά ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο και αφού είχε ήδη ψηφιστεί το 3ο μνημόνιο; Δεν νομίζω, γιατί αυτοί χωνεύουν  ακόμα το σανό που τους τάισε ο ΣΥΡΙΖΑ  στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Δεν δικαιολογείται διαφορετικά η διαφορά φάσης μεταξύ των γεγονότων και της σωστής αντίδρασης απέναντι σε αυτά. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η εκούσια υποταγή στους κατακτητές, με την υπερψήφιση στις εκλογές  του Σεπτεμβρίου ενός κόμματος (του  ΣΥΡΙΖΑ)  που αφού ακύρωσε τη λαϊκή εντολή του δημοψηφίσματος (έγκλημα διαρκές που δεν παραγράφεται άρθ. 120 του Συντάγματος)  έβαλε και την ταφόπλακα στον ήδη ανοιγμένο τάφο του ελληνικού λαού, ψηφίζοντας το 3ο μνημόνιο. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι υπόλοιποι που ψήφισαν όλα τα μνημονιακά κόμματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Κατοχική Βουλή των Ελλήνων.

Τι μένει λοιπόν για να αισθανθεί προσβεβλημένος με τη φράση : «είναι η εφαρμογή, ηλίθιε»;
Λογικά αυτοί που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες. Λάθος. Αυτοί έχουν καταλάβει τι συμβαίνει στην Ελλάδα εδώ και πολλούς μήνες. Και έχουν απαξιώσει όλα αυτά τα δουλικά που νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν. Αυτούς δεν τους αφορούν ούτε τα μνημόνια, ούτε τα οικονομικά μέτρα  ούτε καθετί που επικυρώνεται από κατοχικές Κυβερνήσεις και Κατοχικά Κοινοβούλια. Είναι εξ ορισμού άκυρα.
Αυτοί περιμένουν να καεί ο Βασιλιάς Καρνάβαλος που παραδόξως δεν κάηκε πέρσι το Φεβρουάριο που ήταν Καθαρή Δευτέρα. Ετοιμάζονται λοιπόν για αυτή τη στιγμή αλλά και την εβδομάδα των Παθών που θα ακολουθήσει, ώστε να έρθει η Ανάσταση που θα γιορταστεί με μεγάλη λαμπρότητα.
Τώρα θα αναρωτηθεί κανείς πόσοι είναι όλοι αυτοί; Μα το 50% του ελληνικού λαού που γύρισε τις πλάτες στις εκλογές του Σεπτεμβρίου καθώς και αυτοί που ψήφισαν κόμματα που δεν εισήλθαν στην τελευταία Βουλή.
Νομίζω δε ότι αυτό το ποσοστό θα αυξηθεί ραγδαία τους επόμενους μήνες όπως επίσης και η ανυπακοή. Παρατηρείστε τις κινητοποιήσεις των αγροτών ως προς τον τρόπο της διαμαρτυρίας και της αντίδρασης, αφήνοντας στην άκρη τα αιτήματά τους, που άλλωστε σε λίγο καιρό λίγη σημασία θα έχουν. Προσέξτε την αποφασιστικότητα  τους αλλά και τις χαλαρές αντιδράσεις της Αστυνομίας. Μπορεί να έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση όχι για την Κυβέρνηση , αφού αυτή είναι ήδη τελειωμένη στη συνείδηση των πολιτών εδώ και πολύ καιρό, αλλά για την απελευθέρωση της πατρίδας.

Τι λέγαμε; για εφαρμογές  και ηλίθιους;  Εντάξει το σημειώσαμε και αυτό εκεί που δεν πιάνει η μελάνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου