Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2015 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ 1946 κ. ΒΟΡΙΔΗ









O Μάκης Βορίδης μπήκε σε χρονομηχανή και γύρισε πίσω στα χρόνια του εμφυλίου. Μιλώντας σε ένα μισοσκότεινο καφενείο που θύμιζε έντονα σκηνικό από την ταινία το Θ. Αγγελόπουλου «Ο Θίασος» ανακοίνωσε μπροστά σε ένα μικρό ακροατήριο φίλων του ότι : «η δικιά μας η γενιά την χώρα δεν θα την παραδώσει στην Αριστερά. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ότι κι αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε. Ότι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή. Για να είμαστε όλοι συνεννοημένοι».


Μόνο που ο  «τσεκουράτος» μπροστά στο πανικό της διαφαινόμενης ήττας δεν βλέπει ότι οι σύμμαχοι του τότε, τους έχουν γυρίσει την πλάτη από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Βερολίνο και τους αποτελείωσαν με το περίφημο e-mail της τρόικα, που ανάγκασαν τον προϊστάμενό του στην πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Απολαύστε το βίντεο του κ. Βορίδη που ξέχασε-αν και νομικός- ότι το πολίτευμα της χώρας είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία και η βίαιη κατάλυσή του τιμωρείται από το Σύνταγμα, το οποίο υποχρεώνει τους Έλληνες πολίτες να το προστατέψουν.






Ας δείτε και άλλα δυο βίντεο για να φρεσκάρετε την μνήμη σας….







Εύχομαι την Κυριακή ο πατριωτισμός των Ελλήνων να κλείσει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τα κάθε είδους φαντάσματα και πολιτικά ζόμπι που άλωσαν την χώρα τα τελευταία 40 χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου