Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ






Σχετική εικόνα







Όσο περνά ο καιρός  αισθάνομαι ότι ο κόσμος που ζούμε μοιάζει σαν να έχει βγει μέσα από ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας και τρόμου. Μια ομάδα αυτόκλητων τιμητών προσπαθεί να επιβάλλει τις απόψεις της που αντιτίθενται στην παγιωμένη μέχρι πρότινος κοινή λογική. Η "φιλοσοφία" τους είναι η λεγόμενη "πολιτική ορθότητα" ή "political correct" όπως έγινε γνωστή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αφού από εκεί ξεκίνησε αυτή η "νέα τάση" που είναι τόσο παλιά όσο και ο φασισμός.
Η πολιτική ορθότητα δεν μοιάζει απλά με το φασισμό, είναι η σύγχρονη μετάλλαξή του που έχει απλωθεί σαν μολυσματικός ιός σε όλο τον πλανήτη μολύνοντας θεμελιώδης αρχές και αμφισβητώντας ακόμα και τους αδιατάρακτους φυσικούς νόμους. Αυτή λοιπόν η τάση εξαπλώθηκε μέσα από τα μμε, τον παγκόσμιο ιστό, από σκοτεινές ΜΚΟ, διάφορες ομάδες "εναλλακτικών", τις νέες τεχνολογικές εφαρμογές (τις οποίες κάποιοι δημιούργησαν και διαχειρίζονται) που καταργούν σιγά σιγά τις κοινωνικές σχέσεις των ανθρώπων,και φυσικά από τους ηγέτες της ΝΤΠ (Νέας Τάξης Πραγμάτων). Μιας έννοιας που πρώτος αναφέρθηκε σε αυτήν ο Αδόλφος Χίτλερ και ακολούθησε ο Τζότρζ Μπους ο Πρεσβύτερος και από εκεί όλοι οι επόμενοι Πρόεδροι των ΗΠΑ. Απώτερος στόχος είναι η Παγκοσμιοποίηση που θα επισφραγιστεί με την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Μιας Κυβέρνησης η οποία δεν θα έχει τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά που όλοι γνωρίζουμε αφού το αντικείμενό της δεν θα είναι απλά μια εδαφική ή οικονομική κυριαρχία αλλά κάτι ακόμα πιο βαθύ. Η μετάλλαξη της Ανθρωπότητας σε μια κοινωνία δούλων χωρίς δικαιώματα, ελευθερίες και φυσικά βούληση. Ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία για την επίτευξη του στόχου είναι το προαναφερθέν "political correct". 'Οπως πλέον είναι φανερό, σε ανθρώπους των οποίων το μυαλό δεν έχει ακόμα πολτοποιηθεί από την τηλεοπτική νάρκωση και προπαγάνδα, αυτή η "νέα ιδεολογία" καταφέρνει να γκρεμίσει βεβαιότητες αιώνων και να σπείρει το σπόρο της αμφιβολίας για κάθε τι. 
Φυσικά όλα αυτά με ανύπαρκτα επιχειρήματα και έναν βίαιο κοινωνικό διαχωρισμό και στιγματισμό (ρατσισμός) όλων όσων τολμούν να έχουν αντίθετη άποψη. Όλα αυτά μέσω των κοινωνικών δικτύων και των μμε, τα οποία ουσιαστικά τα έχουν καταλάβει και τα εξουσιάζουν οι νεοταξίτες.
Έτσι έχουμε πλέον το φαινόμενο όπου η Ιστορία ξαναγράφεται κατά το δοκούν, αγνοώντας παντελώς τα ιστορικά τεκμήρια, τα Κοινωνικά Συμβόλαια δηλαδή ο θεμελιώδης νόμος κάθε κοινωνίας που είναι το Σύνταγμα κάθε χώρας, αποδυναμώνονται, οι πολιτικοί ηγέτες εκάστοτε χώρας,μετατρέπονται σε πολιτικό προσωπικό που πλέον βγαίνει από την ίδια μήτρα και δεν έχει πλέον κανένα διαφορετικό χαρακτηριστικό δηλαδή μοιάζουν όλο και περισσότερο με ένα τυποποιημένο προϊόν παρά με ανθρώπους με ξεχωριστή βούληση υπακούοντας στις εντολές των προισταμένων τους όπως κάθε υπάλληλος σε αυτόν τον πλανήτη, οι πολίτες μετατρέπονται σε υπήκοοι,η εξαίρεση γίνεται κανόνας και ο κανόνας μετατρέπεται σε εξαίρεση, οι θεμελιώδεις θεσμοί μιας κοινωνίας  αποδυναμώνονται και τελικά καταργούνται ή μεταλλάσσονται. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να επικρατεί η σύγχυση στο μυαλό των ανθρώπων που πλέον χωρίς σημεία αναφοράς δεν μπορούν να κρίνουν με σιγουριά τι είναι σωστό και τι λάθος. Οι περισσότεροι γίνονται ψυχολογικά ασταθείς, τους κυριεύει ο φόβος και η αβεβαιότητα και τέλος τους κτυπά την πόρτα η κατάθλιψη.
Έτσι παραδίδονται απαθείς σε ένα μέλλον που  έχουν χαράξει άλλοι για αυτούς. Ένα μέλλον που οδηγεί στην αυτόβουλη δουλεία. Μια κατάσταση που θα εξαλείψει πολλά από τα χαρακτηριστικά της μορφής του ανθρωπίνου γένους  που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Δεν γνωρίζω αν το νέο μοντέλο που προσπαθούν με κάθε μέσο να δημιουργήσουν θα είναι καλύτερο από αυτό που επικρατεί μέχρι σήμερα. Αυτό όμως που βλέπω πεντακάθαρα είναι ότι σε αυτό το σχέδιο δεν έχουν θέση η γενιά των baby boomers (γεννηθέντες από το 1946-1964) καθώς και μεγάλο μέρος της Generation X (1965-1985). Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που αυτές οι κατηγορίες έχουν κτυπηθεί αλύπητα από την "οικονομική κρίση". Στο Νέο Κόσμο που γεννιέται, αυτές οι γενιές δεν έχουν θέση.
Μη ξεχνάτε το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές. Αυτό ακριβώς προανήγγειλε. 



 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για βραωε νες ςορλδ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου