Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ "ΑΘΛΟΣ" ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ





Image result for ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ






Νέα μεγάλη γκάφα πολλών ηλεκτρονικών ΜΜΕ, που αποδεικνύουν για άλλη και φορά την αναξιοπιστία τους. Χωρίς να μπουν στον κόπο της απλής έστω ανάγνωσης πόσο μάλλον της διασταύρωσης της είδησης αναπαραγάγουν εδώ και κάποιες ώρες ότι βρέθηκε ο σκελετός του καθηγητή …Δ. Λιαντίνη!!!
Ένα γεγονός που έχει συμβεί το καλοκαίρι του 2005!!!
Το πιο πιθανόν είναι, κάποιο ηλ. ΜΜΕ λόγω του ότι δεν είχε κάποια είδηση να γράψει έγραψε ένα πομπώδη παραπλανητικό τίτλο (κλικ είναι αυτά) και περιέγραψε το χρονικό της εύρεσης του σκελετού του καθηγητή. Πάνω ψηλά στη σελίδα έβαλε με μικρά γράμματα την ετικέτα : ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ. Όπως π.χ. έκανε η παρακάτω ανάρτηση: 



Μπροστά στη πρεμούρα της αναπαραγωγής της είδησης οι δημοσιογραφάρες της συμφοράς  έκαναν copy paste το κείμενο χωρίς να προσέξουν αυτή την μικρή λεπτομέρεια. Αποτέλεσμα το απόλυτο ρεζίλι!!!!
Το twitter έχει πάρει φωτιά εδώ και αρκετή ώρα με δεικτικά σχόλια. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να διορθώσουν εκ των υστέρων το λάθος, φυσικά χωρίς να απολογηθούν. Παρακάτω μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις όπως αυτές φαίνονταν στις 14:00










Δεν ξέρω αν πρέπει κάποιος να γελά ή να κλαίει. Σίγουρα όμως πρέπει να προβληματιστεί για το πόσο έγκυρη είναι η ενημέρωση που λαμβάνει.


Για το τέλος αφήνω τον τρομερότερο όλων τον έναν και μοναδικό ΑΔΩΝΙ

Βρέθηκε ο σκελετός του Λιαντίνη στον Ταΰγετο - Τι λέει το γράμμα που άφησε στην κόρη του · Apela.gr ·

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου