Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ....ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;




Theo and the Boogie Sinners



Το καλοκαίρι του 2016 πλησιάζει στο τέλος του. Μπορώ να πω ότι κόντρα στα προγνωστικά που είχαν να κάνουν με την δεινή οικονομική κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην χώρα επηρεάζοντας δυσμενώς τη διάθεσή μας, εξελίχθηκε τουλάχιστον για μένα, πολύ ικανοποιητικά αναλογικά με τις επικρατούσες συνθήκες.
«Η ζωή έχει την δική της ατζέντα» λέει σε κάποιο σημείο της καινούργιας του ταινίας ο Γούντι Άλλεν και θεωρώ ότι έχει δίκιο. Τίποτα δεν μπορείς να προγραμματίσεις με ασφάλεια. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις καλή διάθεση και πρόθεση να ζεις την κάθε στιγμή όπως σου παρουσιάζεται. Η κάθε στιγμή είναι μοναδική και ανεπανάληπτη.
Έχοντας αυτό το σκεπτικό είμαι αντίθετος σε καθετί που αρνείται την πραγματικότητα και μένει προσκολλημένο στο παρελθόν αρνούμενο να αντιμετωπίσει το μέλλον, όποιο και αν είναι αυτό.


Έτσι λοιπόν ετοιμάζομαι να υποδεχτώ το φθινόπωρο που θα μας επισκεφτεί στα μέσα της εβδομάδας. Δεν υπάρχει καλύτερη υποδοχή από το να περάσει κάποιος το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου σε μια κοντινή παραλία, μιας και ο καιρός δείχνει να παραμένει καλός. Θα ήταν ευχής έργο αν αυτή η εξόρμηση συνοδεύονταν με καλή ζωντανή μουσική.
Μια τέτοια πρόταση έχω να σας κάνω. Κυριακή πρωί – που λέει ο λόγος πρωί- κατευθυνθείτε προς το Λαγονήσι. Υπάρχουν πολλές παραλίες για να απολαύσετε ένα ακόμη μπάνιο. Επίσης και πολλές επιλογές για ένα γεύμα. Το απόγευμα τη στιγμή που οι περισσότεροι θα επιστρέφουν στην Αθήνα έτοιμη να παραδοθούν στη θλίψη του απογεύματος της Κυριακής, εσείς κάντε τη διαφορά και κατευθυνθείτε στο 37ο χλμ της παραλιακής λεωφόρου Σουνίου. Εκεί υπάρχει ένα Beach- bar το Tahiti όπου ο Theo  με τους  Boogie Sinners θα ντύσουν μουσικά το ηλιοβασίλεμα και ένα απίστευτο πάρτι θα ξεκινήσει με μουσικές blues rock,rnb, surf και  rocknroll.
Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η βδομάδα αλλά και το φθινόπωρο.
Εγώ θα είμαι εκεί. Δεν τα χάνω κάτι τέτοια.

Πάρτε μια γεύση:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου