Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;











Χθες πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση που έγινε γνωστή με την προτροπή : Παραιτηθείτε.
Για να τελειώνουμε με αυτή την κακόγουστα στημένη κωμωδία, που σκοπό είχε να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και να αβαντάρει την υπάρχουσα κυβέρνηση για να βγάλει το καλοκαίρι, είναι ώρα να δούμε  ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να παραιτηθούν.
Στις 13 Αυγούστου το 2015 , παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, ψηφίστηκε στη Βουλή ο νόμος 4336/15 . Αυτός ο νόμος αποτελεί το 3ο Μνημόνιο. Είναι ο νόμος που ουσιαστικά έθεσε την χώρα υπό ξένη επιτροπεία ή αλλιώς υπό Κατοχή. Αυτός ο νόμος ήταν αντίθετος με τη Λαϊκή θέληση που είχε εκφραστεί 2 μήνες νωρίτερα μέσω του Δημοψηφίσματος. Η ψήφισή του πέρα του ότι παρέδωσε τη χώρα, κατέλυσε και το Σύνταγμα άρα και το πολίτευμα, αφού έρχεται σε ευθεία αντίθεση με ζωτικά άρθρα του.

Ποιοι ψήφισαν αυτόν το νόμο έκτρωμα; Μα σχεδόν όλοι οι βουλευτές. Ψήφισαν υπέρ αυτού 222 βουλευτές δηλαδή όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού, των ΑΝΕΛ, και το μεγαλύτερο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ (118).
Σε αυτόν τον νόμο οριοθετήθηκαν οι αρχές των νόμων που έπρεπε να ακολουθήσουν προκειμένου να εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα.
Αυτοί λοιπόν οι νόμοι που ψηφίστηκαν και θα ψηφιστούν από την Βουλή που προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου είναι η λεπτομερής εφαρμογή του 3ου μνημονίου που την ψήφισαν ΟΛΟΙ πλην ΚΚΕ και ΧΑ.,την αποφράδα μέρα της 13ης Αυγούστου του 2015.
Για όσους θέλουν να φρεσκάρουν τη μνήμη τους το βίντεο με την ιστορική πλέον ψηφοφορία της παράδοσης της χώρας εδώ:


Όπως θα διαπιστώσετε από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα της ψηφοφορίας, που είναι μια από της πιο τραγικές στιγμές της νεότερης Ιστορίας, το μόνο που απασχολεί τους πιο πολλούς  βουλευτές είναι πως θα φύγουν πιο γρήγορα από την αίθουσα για να πάνε διακοπές.

Επειδή λοιπόν γίνεται λόγος για παραίτηση θα ήθελα να πω ότι  μέχρι στιγμής αυτούς που βλέπω να έχουν παραιτηθεί είναι οι Έλληνες, οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν την εθνική καταστροφή. Είναι πρωτοφανές στην Παγκόσμια Ιστορία που μια χώρα παραδίδει αυτοβούλως την Ανεξαρτησία της και μετατρέπεται σε προτεκτοράτο χωρίς να έχει προηγηθεί πόλεμος.
Οι Έλληνες έχουν χάσει πέρα από την ανεξαρτησία τους , τις περιουσίες τους, οι οποίες είναι υποθηκευμένες μέσω του αντισυνταγματικού και ληστρικού ΕΝΦΙΑ, τις εργασίες τους και τε εργασιακά τους δικαιώματα, την δημόσια περιουσία, που πάει σε ένα υπερταμείο που το διαχειρίζονται ξένοι, και πολλά άλλα που είναι σε όλους γνωστά.
Το χειρότερο όμως που έχει χαθεί είναι η μνήμη και η λογική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου