Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ




Αποτέλεσμα εικόνας για duce







Ελάφρυνση του χρέους μέχρι το 2060(θα την δουν αυτοί που δεν έχουν γεννηθεί ακόμα).Για τους ζώντες υπάρχουν νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν εν καιρώ και θα ξεπερνούν τα 20δις. Όλα αυτά με την προϋπόθεση οτι το πλεόνασμα θα είναι στο 3,5% μετά το 2018! Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ακόμα γελάνε(ΔΝΤ).

Στην Ιταλία ένα πολιτικό Πραξικόπημα βρίσκεται σε εξέλιξη.Το Βερολίνο αδιαφορεί ( 3η φορά) για τη θέληση των Λαών του Νότου(Ελλάδα,Πορτογαλία,Ιταλία).Το ελληνικό χρέος που έγινε η αιτία να βυθιστεί η χώρα στην εξαθλίωση και να χάσει την εθνική της ανεξαρτησία είναι ίσο με το ποσό των μη εξυπηρετούμενων ιδιωτικών των Ιταλών πολιτών προς τις Ιταλικές τράπεζες. Το χρέος της Ιταλίας ξεπερνά τα 2 τρις.Να θυμίσω εδώ την περιπέτεια στην οποία έχει εμπλακεί η Κύπρος για ένα χρέος μόλις 9 δις ευρώ!
Αν νομίζετε οτι αυτό το χρέος είναι αναλογικά με το ΑΕΠ της Κύπρου πραγματικά μεγάλο, παραθέτω το εξωτερικό χρέους του κρατιδίου του Λουξεμβούργου, το οποίο ανέρχεται στα 3,47 τρις, 57 φορές μεγαλύτερο από το ΑΕΠ του κρατιδίου που φτάνει στα μόλις 60δις!!Οι κάτοικοι δε του Λουξεμβούργου έχουν το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα του κόσμου και φυσικά δεν νοιάζονται για τα παραπάνω στατιστικά. Αντίθετα ο πρώην πρωθυπουργός τους (Γιουνγκέρ) είναι αυτός που κουνά επιτιμητικά το δάκτυλό τους στις χώρες του Νότου. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
Πλέον είναι φανερό οτι αυτό που θέλουν δεν είναι τα λεφτά μας. Θέλουν την κατάλυση της Δημοκρατίας στην Ευρώπη, με την τροποποίηση των εθνικών Συνταγμάτων που έχουν έντονα αντιφασιστικά στοιχεία, την τοποθέτηση μη εκλεγμένων προσώπων στην ηγεσία των κρατών που εποφθαλμιούν (βλ. Ρέντζι) αλλά με πλήρη υπακοή στο Βερολίνο, την υλοποίηση των συμφωνιών εμποριού που ουσιαστικά θα είναι το πέρασμα στη Μεταδημοκρατία (TTIP,TTP).
Αν αυτός ο σχεδιασμός αποτύχει από κάποιον αστάθμητο παράγοντα, που προς το παρόν δεν είναι ορατός, υπάρχει και το δεύτερο σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη και λέγεται ακροδεξιά και ξεκάθαρος φασισμός. Το έργο έχει ξαναπαιχτεί πριν 77 χρόνια...
Με άλλα λόγια μας δουλεύουν κανονικά προσπαθώντας να κρατήσουν στη ζωή ένα σύστημα που ψυχορραγεί και το φάρμακο που χρησιμοποιούν είναι ζωές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου