Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ: ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ










    Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκε η επιμνημόσυνος τελετή για τη 3η Ελληνική Δημοκρατία. Η φωτογραφία απεικονίζει τους τεθλιμμένους συγγενείς να συζητούν μάλλον για τα έργα και τις ημέρες της μακαρίτισσας.
Ακολούθησε μάλλον λιτό γεύμα που ένα τηλεφώνημα το χάλασε αφού ανάγκασε τον κ. Πρωθυπουργό να πάει σχεδόν τρέχοντας (κατά το ρεπορτάζ) στο διπλανό Μέγαρο Μαξίμου για να απαντήσει σε τηλεφώνημα των κατακτητών –συγγνώμη εταίρων ήθελα να πω-  της Ελλάδας.


    Ρε παιδί μου τι σου είναι αυτοί οι Γερμανοί. Εργασιομανείς. Δεν γνωρίζουν από επετείους , δημοκρατίες και άλλα τέτοια όταν πρόκειται να χυθεί αίμα. Μπράβο τους !!! πιστοί στις αρχές τους και τα προαιώνια ένστικτά τους. Εδώ δε σεβάστηκαν την ποδοσφαιρική ιστορία της Βραζιλίας και την ξεφτίλισαν σε παγκόσμια θέα μέσα στο Μαρακανά και θα κώλωναν να χαλάσουν την μικρή τελετή του κ.Προκόπη Παυλόπουλου. Αυτά πρέπει να τα γνωρίζει η πολιτική ηγεσία της χώρας για να είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα από εδώ και εμπρός. Γιατί αυτό το φύλο του Βορρά πέρα των άλλων διαθέτει και καλή μνήμη. Δεν το έχει σε τίποτα να επιβάλλει και τη κατάργηση της επετείου του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου. Αφεντικό είναι, ότι θέλει κάνει.
Τρελάθηκα; Μπορεί. Εδώ στην Αθήνα που μόλις επέστρεψα, δυστυχώς, κάνει αφόρητη ζέστη και μπορεί να με έχει κτυπήσει στο κεφάλι με αποτέλεσμα να γράφω παλαβομάρες. Ποιος ξέρει…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου