Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Ο FRANK ZAPPA ΞΕΚΙΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ!









Σωστά διαβάσατε! ο μακαρίτης Frank Zappa ξεκινά περιοδεία πλαισιωμένος με μερικούς από τους παλιούς του μουσικούς. Δεν είναι κάποιο αποκριάτικο αστείο αλλά μια ζοφερή πραγματικότητα. Ο γιος του Zappa ,Ahmet ,διαχειριστής της εταιρείας  Zappa Family Trust , η οποία είναι κάτοχος του τίτλου και των πνευματικών δικαιωμάτων στα μουσικά και καλλιτεχνικά προϊόντα του Frank Zappa, καθώς και την εμπορική του, αποφάσισε να βγάλει την ψηφιακή εικόνα του καλλιτέχνη σε παγκόσμια μουσική περιοδεία που θα έχει τίτλο "ο περίεργος κόσμος του Frank Zappa".
Σ' αυτές τις συναυλίες θα παρουσιάζεται το ολόγραμμα του Zappa να παίζει μουσική. Η πρώτη συναυλία θα δοθεί στις 19 Απριλίου στο Port Chester της Νέας Υόρκης. Οι αμερικανικές ημερομηνίες συνεχίζονται μέχρι τις 3 Μαΐου στη Βαλτιμόρη, Μέριλαντ, ενώ θα ακολουθήσει και μια σειρά παραστάσεων σε ευρωπαϊκές πόλεις. 
Οτι και να ειπωθεί είναι λίγο... 
Να σημειώσω μόνο, ότι ο άλλος γιος του Zappa , o κιθαρίστας Dweezil, έχει διαφωνήσει κάθετα με αυτού του είδους εγχειρήματα της υπόλοιπης οικογενείας και συνεχίζει τη μακροχρόνια  περιοδεία- αφιέρωμα στην μουσική του πατέρα του που έχει τίτλο : Zappa plays Zappa. O Dweezil έχει αποκλειστεί από την εταιρεία Zappa Family Trust η οποία μάλιστα προσπάθησε να του απαγορεύσει να χρησιμοποιεί το όνομα του πατέρα του καθώς και τη μουσική του. 

Δείτε το διαφημιστικό της "περιοδείας".








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου