Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

MULTI-KOULI : Ο ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΣ













Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα είναι πέρα από κάθε φαντασία. Η Ελλάδα πλέον δέχεται την εισβολή ανεξέλεγκτων ροών μεταναστών από την Ασία και την Αφρική, επαληθεύοντας το ρόλο που της έχει επιφυλάξει η Αμερική και έχουν συμφωνήσει οι ντόπιοι πολιτικοί, αυτόν του γεωπολιτικού "μεντεσέ" μεταξύ Ευρώπης , Ασίας και Αφρικής (συνεντ Πάιατ Ιαν 2018 στον ΣΚΑΙ).


Τι συμβαίνει σήμερα αλλά και τι επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον στους υπνωτισμένους Έλληνες;

Την απάντηση την δίνει με τον πλέον επίσημο τρόπο, από το βήμα της Ελληνικής Βουλής, ο Πρωθυπουργός της χώρας . Σε ερώτηση του Βαρουφάκη σχετικά με την διαχείριση του μεταναστευτικού , απάντησε μεταξύ άλλων:

«οι πρόσφυγες(*) μπορούν και πρέπει να μπολιάσουν μια οικονομία η οποία γερνάει και χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες και διαδικασίες. Έτσι φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε και για το πως οι πρόσφυγες μπορεί να απορροφηθούν στη χώρα μας, για το που πρέπει να πάνε και πώς πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες.....
«Πρέπει να πάνε τα παιδιά των προσφύγων σε ελληνικά σχολεία», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «και αν λοιπόν είναι άριστοι μαθητές να σηκώσουν και την ελληνική σημαία. Μακριά από εμάς η ξενοφοβία και ο ρατσισμός. Είμαι περήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω την κοινωνία μας να μετατρέπεται σιγά σιγά σε πολυπολιτισμική. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτό τον τρόπο.»
«Δεν φοβάμαι τους πρόσφυγες ως μια δύναμη που θα μπολιάσει την ελληνική κοινωνία, αρκεί να είναι αυτοί που πληρούν τους κανόνες για να απολαμβάνουν διεθνούς προστασίας. Και αν η Ευρώπη και η Ελλάδα θέλει να κάνει μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική για να ενισχύσει το δημογραφικό της πρόβλημα, έχει τη δυνατότητα να το κάνει αλλά οργανωμένα και με κανόνες.»

Αφού ο πρωθυπουργός με όρους γεωπονικής ας δούμε τι είναι το μπόλιασμα στα φυτά:

Μπόλιασμα (εμβολιασμός) είναι η φυτοκομική τεχνητή μέθοδος κατά την οποία γίνεται μεταμόσχευση ενός μέρους του φυτού σε ένα άλλο φυτό.
Σκοπός του μπολιάσματος είναι συνήθως η διατήρηση των κύριων χαρακτηριστικών ενός φυτού πάνω σε ένα άλλο πιο δυνατό και μεγάλο. Το μπόλιασμα γίνεται για δυο λόγους: είτε για να αντικατασταθεί ένα φυτό μ' ένα άλλο είτε για συνδυασμό των κύριων χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων των δυο φυτών μαζί. Επίσης με τον εμβολιασμό είναι δυνατό να έχουμε μέσα σε λίγο σχετικά διάστημα μεγάλα και αποδοτικά δέντρα ή άλλα φυτά.

Τι μας λέει επίσημα ο πρωθυπουργός; 

Ότι έρχονται εδώ οι Σομαλοί, Αλγερινοί, Αφγανοί, Μαροκινοί, Πακιστανοί, Ινδοί, Ιρακινοί, Σύροι, να ενισχύσουν την γερασμένη ελληνική κοινωνία. Αυτό το μέλλον ονειρεύονται οι "εθνοπατέρες" για τους Έλληνες.
Αφού τους αφήσαμε να τα ξεπουλήσουν όλα , αφού μας πήραν τις περιουσίες με αντισυνταγματικά χαράτσια, αφού μας εξαθλίωσαν, αφού έδιωξαν μισό εκατομμύριο νέους και παραγωγικούς Έλληνες στο εξωτερικό, αφού με εξοντωτικούς νόμους σκότωσαν την ελληνική οικογένεια  φέρνουν τώρα και "επιβήτορες" για να "τονώσουν" την γερασμένη κοινωνία αλλά και να αποικίσουν και όχι να εποικίσουν στην κατεστραμμένη από αυτούς Ελλάδα.

Αν όμως ό επίδοξος μπολιαστής άνοιγε ένα απλό εγχειρίδιο γεωπονικής θα διαπίστωνε ότι, η απόλυτη και σίγουρη επιτυχία ενός εμβολιασμού εξαρτάται από το βαθμό συγγένειας που υπάρχει ανάμεσα στα δυο φυτά. Επίσης σχετικά εύκολα πιάνει το μπόλιασμα ανάμεσα σε φυτά διαφορετικών ειδών, αλλά του ίδιου γένους. Σπανιότερα πετυχαίνουν οι εμβολιασμοί φυτών διαφορετικού γένους. Δεν πρέπει να ανήκουν σε διαφορετικές φυτικές οικογένειες. Τέλος αν το μπόλιασμα δεν πιάσει υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεραθεί το δέντρο.


Όπως καταλαβαίνετε το πείραμα με πειραματόζωο τον Έλληνα συνεχίζεται μέχρι να εξαφανιστούμε από προσώπου γης. Ποιος φταίει; Τι πρέπει να γίνει; Υπάρχει άμεση και δραστική λύση;

Την απάντηση τη δίνει ο μεγάλος των Γραμμάτων, Αλ. Παπαδιαμάντης ο οποίος αν ζούσε στις μέρες μάλλον θα τον είχαν επικηρύξει ως δημόσιο κίνδυνο.

Από το μακρινό 1896 απαντά ο Μεγάλος Δάσκαλος:

"Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος. Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλεπταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμά τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους! Τότε σ’ εξεθέωναν οι προεστοί κ’ οι ‘γυφτοχαρατζήδες’, τώρα σε ‘αθεώνουν’ οι βουλευταί κ’ οι δήμαρχοι. Αυτοί που είχαν το λύειν και το δεσμείν εις τα δύο κόμματα, τους έταζαν ‘φούρνους με καρβέλια’, δώσαντες αυτοίς ουχί πλείονας των είκοσι δραχμών μετρητά, απέναντι, καθώς τους είπαν, και παρακινήσαντες αυτούς να εξοδεύσουν κι απ’ τη σακκούλα τους όσα θέλουν άφοβα, διότι θα πληρωθούν μέχρι λεπτού, σύμφωνα με τον λογαριασμόν, όν ήθελαν παρουσιάσουν. Το τέρας το καλούμενον επιφανής τρέφει τη φυγοπονίαν, την θεσιθηρίαν, τον τραμπουκισμόν, τον κουτσαβακισμόν, την εις τους νόμους απείθειαν. Πλάττει αυλήν εξ αχρήστων ανθρώπων, στοιχείων φθοροποιών τα οποία τον περιστοιχίζουσι, παρασίτων τα οποία αποζώσιν εξ αυτού. Μεταξύ δύο αντιπάλων μετερχομένων την αυτήν διαφθορά, θα επιτύχει εκείνος όστις ευπρεπέστερον φορεί το προσωπείον κ’ επιδεξιώτερον τον κόθορνον. Άμυνα περί πάτρης θα ήτο η ευσυνείδητος λειτουργία των θεσμών, η εθνική αγωγή, η χρηστή διοίκησις, η καταπολέμησις του ξένου υλισμού και πιθηκισμού, του διαφθείροντος το φρόνημα και εκφυλίσαντος σήμερον το έθνος, και η πρόληψις της χρεοκοπίας. "


(*) σύμφωνα  με την υπ΄αρ. 120/2015 (Β' Τμήμα Διακ.) το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) εξέδωσε απόφαση όπου σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, πρόσφυγας είναι μόνο όποιος φεύγει από εμπόλεμη ζώνη (χώρα) και μεταφέρεται στην πρώτη ασφαλή χώρα.

πηγή: i-efimerida, wikipedia,Άπαντα Αλ. Παπαδιαμάντη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου